Farmasi Kasım Aralık Ayı Yeni Ürünler

FARMASİ’nin 70. yılına özel yepyeni bir parfüm NO.70 Erkek parfümü etkili ve kalıcı kokusuyla beğeneceğiniz güzel bir parfüm.

 

TERRACOTTA  PUDRA

Her cilt tonuna uyan bu tatlı şeftali tonunu mutlaka denemelisin! Doğal canlı bir cilt görünümü sağlayan bu allık terracotta yapısı sayesinde tozutma yapmaz ve kolay uygulanır.

NUTRITEA

Yaprağın en lezzetli  ve sıcak hali… yeni çay serimiz

Öncelikle Çayın tarihçesinden bahsedelim.

Çay, sudan sonra dünyada en çok tüketilen ikinci içecektir – şekerli Türk Rize çayından tuzlu Tibet çayına kadar, dünyada var olan kültürler kadar, bu içeceği hazırlamanın neredeyse birçok yolu vardır. Çayın tarihçesi tahmin edilenden de çok eskilere Çin İmparatorluğunun M.Ö. 2737 yıllarına kadar dayanıyor. Başta medikal sebepler ile kullanılmaya başlanan çay zaman ilerledikçe vazgeçilmesi mümkün olmayan bir içeceğe dönüşen keyifli bir yolculuk süreci geçiriyor. Ancak bir çok yerde örneğin Hindistan ‘da çay bir içecek olarak değil medikal amaçlar ile kullanılmaya devam eder, içecek olarak tüketildiği yerlerde ise pahalı bir içecek olarak görüldüğü için sadece özel davet ya da günlerde tüketilir. 1785 yılından sonra üst sınıf içeceği olmaktan çıkıp her kesime yayılan çay artık günlük kullanılmaya başlamıştır. Yaygınlaşana dek büyük yollar kat eden çayın Osmanlı toprakları ile tanışma öyküsü İstanbul ‘da yaşayan bir kaç dükkanın çay ithalatı yapması ile başlıyor. Çayı bu dükkanlardan öğrenen ve ne kadar değerli bir içecek olduğunu fark eden Osmanlı, Çin ‘den çay fidanları getirterek Bursa ‘ya ekmeye çalışıyor. Ancak  hava ve toprak şartları Bursa ‘da çay yetiştirmeye imkan vermiyor.

Atatürk dönemine kadar da çay konusunda bir aşama kaydedilemiyor. Kahve ithalatının oldukça pahalı olması Türkleri çay içmeye yönlendirdi. 1900 ‘lü yıllarda Karadeniz bölgesinde çay üretimi hız kazanıyor ve bu bölgeler artık çay ile anılan yerler haline geliyor.

Öyle büyük bir büyüme yaşanıyor ki 1924 yılında devlet Rize’de çay yetiştirilmesi konusunda bir yasa dahi çıkarıyor. Yapılan geliştirmeler ve yenilikler ile birlikte günümüzde çay üretiminde hala dünyanın ilk 10 ülkesi içerisinde yer alıyoruz.

Gelelim bizim yeni lezzetli çaylarımıza  ilk olarak  Delicious Rooibos Karışık Bitki Çayı

KAFEİN İÇERMEYEN LEZİZ ANTİOKSİDAN !

  • Güney Afrika’nın milli içeceği olan Roybosun son dönemde Türkiye ve dünyada tüketimi oldukça yaygınlaşmıştır. Kırmızı çalı olarak da bilinen bu bitkinin içeriğinde kafein bulunmamaktadır.
  • Siyah çayda olduğu gibi fermantasyon işlemi görür ve yeşil olan yapraklar kızıl-kahverengine dönerek yumuşak, hafif toprağımsı ve vanilya notaları olan karakteristik tadını kazanır.

Nutritea’nin bu harmanında Roybos, vanilya ile buluşuyor ve sizin hem keyifli hem de rahatlatıcı bir mola vermenizi sağlıyor.

İçeriğinde demir, çinko, kalsiyum, potasyum, magnezyum ve fosfor gibi çok önemli mineraller bulunduran Roybosun faydaları üzerine çalışmalar yapılmaktadır.

Royal Mate Karışık Bitki Çayı

YEŞİLİN EN ENERJİK FORMU!

Güney Amerika’nın geleneksel içeceklerinden olan Mate, günümüzde popülaritesini içerdiği yüksek kafein miktarı nedeniyle oldukça arttırmıştır.

Arjantin’in milli içeceği olarak bilinir ve Kızılderililer tarafından kültürel önemi ve parlak yeşil yaprakları nedeniyle “yeşil altın” olarak adlandırmıştır.

Kalabaş denilen ve su kabağından yapılan bir kaptan içilmektedir.  Kahveye benzeyen acımtırak ve hafif mayhoş bir tadı bulunmaktadır. Çoğunlukla sıcak tüketilmesiyle birlikte soğuk olarak da tüketilebilir.

Mate, A, B1, C gibi çeşitli vitaminler ve aminoasitler bakımından zengin olması ve antioksidan özellikler göstermesi nedeniyle çok ilgi görüyor.

Mate çayı, içerisinde bulunan kafein ve antioksidanlar sayesinde alternatif tıp tutkunlarının dikkatini çekmektedir.

Yüksek kafeine sahip olması nedeniyle vücudu uyarıcı etkisiyle birlikte iştah kapayıcı bir özelliğe sahiptir ve kilo vermeyi destekleyici bir rol üstlenmektedir.

Smart Form Karışık Bitki Çayı

İÇİNİZİ ISITAN FORM …

Sırayla belirginleşen farklı tatlar, bütün duyularınızı harekete geçiren dengeli bir harman.

Yeşil Çay, Funda Otu, Biberiye, Tarçın, Rezene, Limon Kabuğu, Kiraz Sapı, Limon Aroması karışımının verdiği güç ve tazelikle sıra dışı bir bitki çayı.

Bu çay içerisinde bulunan kiraz sapı diyet yapanlara öneriliyor. Ödem atmanın yanında idrar sökücü etkisi de bulunmaktadır.

Yeşil çay, stresi azaltır, antioksidan etkisi sayesinde cilt yaşlanması, kırışıklık ve güneşin zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı olur.

Funda otu; üst solunum yollarında meydana gelen bronşit, grip, nezle gibi hastalıkların kısa bir süre içerisinde atlatılmasını sağlar. İçeriğinde barındırdığı arbutin maddesi sayesinde vücudun gevşemesini ve rahatlamasını sağlar. 

SENİN KADAR AKTİF,

SENİN KADAR DAYANIKLI!

Aktif Spor Yapan Kadınlar

Aktif Hayatın İçinde Olan İş Kadınları…

Güne Yorulmadan Devam Eden Kadınlar…

 

FARMASİ BE FIT  AKTİF GÜZELLİK…

Bu Seride Yüksek Performanslı Ürünler Seni Bekliyor!

Hazırsan Başlayalım!

Hafif ve doğal görünümlü bir cilt makyajı, birkaç küçük dokunuş ile kim spor yaparken mükemmel görünmek istemez ki? Terlemeye ve suya dirençli bu seri ile gün boyu harika görünmek mümkün!

 

SPOR ÖNCESİ

ÇOK HAFİF YAPISIYLA  AĞIRLIK HİSSETTİRMEYEN  FORMÜL!

Uzun süre kalıcı, terlemeye dayanıklı özel formül.

Cilde canlı, taze ve aydınlık bir görünüm verir.

Hafif-orta kapatıcı etkili nemlendiricidir.

Doğal görünümlü nemli bitişe sahiptir.

 

ASLA PES ETMEYEN KİRPİKLER!

WATERPROOF  VOLUME MASKARA

Suya ve terlemeye dayanıklı formülü ile uzun süre dayanıklıdır!

Kirpiklere anında hacim ve uzunluk verir.

Topaklanma ve akma yapmaz.

 

DUDAK VE YANA K  RENKLENDİRİCİ

Çok kolay uygulanır, yanakları ve dudakları renklendirir.

Hafif renklendirmesi sayesinde doğal bir sonuç verir.

Bulaşmaya karşı dayanıklıdır.

Kuruluk hissi yaratmaz.

 

SERİNLETİCİ VE

SABİTLEYİCİ YÜZ SPREYİ

Spor öncesinde cilde makyaj için hazırlar. Spor sonrasında kullanıldığında ise cildi canlandırır ve ferahlatır.

 

Yeşil Çay, Aloe Vera, Manolya özleri ile zenginleştirilmiş içeriği sayesinde cildi yatıştırıp, tazelemeye yardımcı olur.

YORUL

AMA BELLİ ETME!

RENK DÜZENLEYİCİ PUDRA

Spor Sonrası Oluşan Kızarıklığı Nötralize Et!

Ciltteki renk eşitsizliklerini anında nötralize eder ve spor sonrası oluşan kızarıklığı mükemmel şekilde kapatır.

 

Ultra ince, tozutma yapmayan yumuşak dokusuyla kolayca uygulanır.

 

GÜNÜN RİTMİNE

YENİLMEYEN KAŞLAR

TRANSPARAN KAŞ JELİ

Spor yaparken terle birlikte düşen, formunu kaybeden kaşları sabitlemek içindir.

Kusursuz ve doğal görünen kaşlar için sadece taraman yeterli.

Kaşın boyutuna uygun özel fırçasıyla uygulama rahatlığı sunar.

Islak his ve kalıntı bırakmaz

YÜZ VE VÜCUT İÇİN ISLAK MENDİL

Terini alır; hoş kokusu ile ferahlatır.

Tüm vücut için kullanımı uygundur.

İçeriğindeki papatya özü sayesinde hassas bir temizlik sunar.

Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Çantada taşınabilecek ideal boyuttadır.

 

YENİ NUDE OJE SERİSİ

Sadeliği simgeleyen Nude renkler bu seride!

Yumuşak fırçası sayesinde tırnaklarında kolay ve uzun süre kalıcı bir uygulama sağlar.

Parlak bitişlidir.

 

07 PRETTY COOL

08 LIGHT RUBY

09 CHOCOLATE SOUFFLE

10 IT GIRL

11 CREME BRULEE

12 PEACH SORBE

13 PINOCELLA

14 FROSTY

 

ÇOK ÖZLENEN HERBAL ŞAMPUAN!

DOĞANIN ARINDIRICI VE TAZELİK GÜCÜNÜ SAÇINIZDA HİSSEDİN!

Botanics Herbal Mix Şampuan, saçınızı eşsiz bir özenle temizlemek için Yeşil Çay, Ihlamur Ağacı, Papatya, Adaçayı, Isırgan, Atkuyruğu Özleri ve Provitamin B5 içerir.

Bitki özlerinin ve zengin vitaminlerin etkisi ile saçların çok daha yumuşak olmasını sağlar. Ayrıca yıpranmış saçlar üzerinde onarıcı özelliği bulunması sebebiyle kırılan saçların düzgünleşmesini ve elektriklenmesini önler. Tüm saç tipleri için kullanımı uygundur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir