Farmasi Buble Bath

Farmasi ürünlerini kullanarak üçü bir arada yaşayabileceğiniz banyo keyfi; Farmasi duş jeli, köpük ve şampuan setleri sayesinde hem 1 taşla 3 kuş sağlar, hem de bahar aylarına özel temiz bir tazelik hissi kazandırır. Farmasi Bubble Bath şampuan, duş jeli ve banyo köpüğü seti ile bu mümkün. Bereketli gramajlarındaki bu ürünlerle haftalar boyu banyo keyfi yapabilirsiniz. İşte birbirinden güzel 3 çeşit Farmasi Buble Bath önerisi.

 

 

Farmasi Bubble Bath Yıldız Meyvesi

Botanik meyve aromalı nir duş jeli ile yenilenmekten daha güzeli olamaz diye düşünüyoruz. Hafifliği ve mis kokusuyla size girmiş olduğumuz bahar aylarında oldukça enerjik hissettirecek olan bu ürünle duştan çıkmak bile istemeyeceksiniz. Yıldız meyvesi esanslı bu ürün, 2 kat formüle edilmiş konsantre yapısıyla teninizde kalacak ve tüm gün kendinizi temiz ve fresh hissettirecek.

Farmasi Bubble Bath Bahar Esintisi

Şayet şekerli tatlı kokulardan çok lavanta gibi  çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsanız, Farmasi Bubble Bath Bahar esintisi nin sizin için yaratıldığını söyleyelim. Lavanta ve Monica Montana çiçeğinin özleriyle bezenmiş bu ürün sizi deniz aşırı ülkelere kadar yolculuk ettirecek cinsten.

Farmasi Bubble Bath Gül Bahçesi

Gül Kokusu her ilkbahar – yaz mevsiminde ortalığı saran büyüleyici kokulardandır. Eğer gül esansı sizin için bir vazgeçilmez ise size rahatlamışlık hissi verecek olan Farmasi Bubble Bath Gül Bahçesi ni öneririz. 2 kat gül esansı formülü ile 500 ml ambalajlı bu üründe size haftalar boyu bereketli bir kullanım imkanı sunacak. Vahşi Gül ve Argan yağı içeriği sayesinde özellikle de kuru ciltlere önerilen bu ürünle teniniz deva bulacak. Ayrıca Argan yağı içerdiğinden duş cildinizi nemlendirerek besler. Tüm Farmasi ürünlerini  %30 %40 daha indirimli fiyatlara satın almak için hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formunu doldurmayı unutmayın.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir