Farmasi Stay Matte

Farmasi Stay Matte… Yağlı cilde sahip olan kadınların ortak derdidir fondöten kullanamamak… Alnınız, T bölgeniz gün içinde sürekli yağlanıyorsa ve cildiniz hem fondöten, hem de makyaj tutmuyorsa işte çaresi geldi!… Farmasi Stay Matte mat bitişli bir fondötenle hepsi hallolacaktır.  Yağlı ciltlere kusursuz bir görünüm sunan bu fondöten yağlı ciltli kadınlar için formüle edilmiş.

 

 

 

Farmasi Stay Matte İle Pudra Kullanımına Gerek Yok

Pudralı bitişli bu ürün sayesinde cildinizde parlama  olmayacaktır. Multi mineral kompleks içeren parlaklık kontrolü, full kapatıcılık direnci ve mat görünümüyle aradığınız fondöten dokusunu size sunacak bir üründür.  Ayrıca her cilt rengine uygun olan 6 farklı rengi bulunuyor. Cildinize en uygun tonu seçebilir ve ikinci bir kat olarak yüzünüzde uygulayabilirsiniz. Hem özel günlerde hem de günlük makyajınızda doğal ve profesyonel görünümüyle kullanabilirsiniz.

Hele ki cilt sebumunu sürekli kusan geniş gözenekli bir cilt yapısına sahipseniz Farmasi Stay matte pudra efekti sunduğundan cildimizin pürüzsüz görünmesini sağlar.  Ayrıca fotoğraf ve videolarda mükemmel cilt görünümüyle çıkmanızı sağlayacak bu ürün, uzun süre kalıcıdır ve min.8-10 saat teninizde kalır. Vitaminli ve  mineralli bir üründür ayrıca yüzde fazlalık ağırlık yapmaz. Yanı sıra gözenekleri tıkayarak sivilce ve akne oluşumu yapmaz. Dilerseniz parmak uçlarınızla ya da makyaj fırçası ve süngerlerle kullanabilirsiniz. Tüm bu aparatları içinde barındırır. Üzerine pudra uygulaması gerektirmez.

 

Farmasi Stay Matte Her Yüze Uyumlu Renkler

01 Light İvory , 02 Porcelain , 03 Neutral , 04 Sand Beige, 05 Sun Tan , 06 Soft Beige , 07 Bronze
08 Light Beige önerilen renklerdendir. Bu ve tüm diğer Farmasi ürünlerine %30 – 40 indirimli sahip olmak için hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmayı unutmayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir