Famasi Extralast Göz Kalemi

Göz kalemleri,  kadınları makyaj konusunda en çarpıcı gösteren unsurlardan… Ama akan kalemler kadar kadınların canını sıkan bir diğer şey varsa, o da devamlı uçları kırılan göz kalemleridir. Göz kalemlerini bilirsiniz. Uçları yumuşacık ve oldukça hassastır. Gözlerimizde etkili bakışlar yaratmak adına göz kalemi seçerken daima yumuşak uçlu ve soft göz kalemlerine yöneliyoruz ki gözlerimizi çizerek gözlerimizde tahrifat yaratmasın. Ama bu yumuşacık kalem uçlarını korumak da pek kolay olmuyor elbette. Makyaj çantamızda olsun, yanımızda ya da tuvalet aynasının üzerinde olsun kolayca kırılıp sağa – sola bulaşabiliyorlar. Hatta kalem treaşla açtığımızda bile çoğu zaman daha kalemi açarken açacağın içine bulaşarak bile çıkabiliyorlar. İşte Farmasi artık bu can sıkıcı duruma bir son vermeye karar verdi ve bizleri Famasi Extralast Göz Kalemi ile buluşturuyor.

Famasi Extralast Göz Kalemi İle Kalem Traşlara Elveda

Kalemtıraş derdiyle hiç uğraşmadan, göz kaleminizin ucu körelmeden elinizi attığınız anda hazır ve nazır halde bekleyen konforlu bir göz kalemi kullanımı için siz de bir çok pratik kadın gibi Famasi Extralast Göz Kalemi ni seçebilirsiniz. Bu ürün açılıp kapanabilen bir üründür. Extra Last göz kalemi ile sizde akmayan bulaşmayan göz kalemi formülü ile tanışabilirsiniz.

Ekstra yumuşak formuyla karşınıza çıkacak olan bu göz kalemi akmaz ve bulaşmaz bir yapıya sahiptir. Göz kapaklarınızda ve göz pınarlarınızda kayarcasına bir ifadeyle zahmetsizce uygulama sağlar.
24 saate kadar kalıcıdır.

Famasi Extralast Göz Kalemi İle Profesyonel Makyaj

Extralast Göz Kalemi ile profesyonel makyajın ve derin bakışların kapısını aralayabilirsiniz. Yumuşak formülü ile sizi tek sürüşte keskin bakışlara kavuşturacak olan bu ürünle yoğun far uygulamalarına ve eye liner çizgilerine saniyeler içinde kavuşabilirsiniz. Suya dayanıklıdır ve formülü ile 24 saate kadar kalıcıdır. Birbirinden güzel 6 farklı renge sahip olan bu göz kalemi çeşidi ile en güzel bakışlara sahip olan siz olacaksınız. Hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formunu doldurarak bu göz kalemlerine ve tüm ürünlere %40 ila 30 indirimli sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir