Farmasi Glamorus Parfüm

Kendine bakan kadınların en önemsediği şeydir parfümler. Bakımlı kadınlar her ne kadar parfüm değiştirse de ve tenlerinde farklı aromaları deneseler de onların tuvalet aynalarında duran vaz geçilmezleri neyse odur aslında. İşte Farmasi Glamorus Parfüm de bu parfümlerden biri. Derin kırmızı  tanımıyla ve gerçekten de derin kırmızı vurgusundaki ambalajı ve yeni formatı ile karşımıza çıkan Glamorus bu kez yanında vücut losyonunu da getiriyor fakat.

Parfüm koleksiyonunu taçlandırarak yeni kokular eklemek isteyen kadınlara önerebileceğimiz bu ürünle kraliçelere layık bir parfümle tanışacağınızdan emin olabilirsiniz. Çiçeklerin oryantal esansiyellerle birleştiği bu parfümde odunsu birçok farklı nota da sizi umulmadık bir şekilde karşılayacaktır.

Farmasi Glamorous parfüm ile siz de derin bir rüyaya dalmak  için kendinize bir fırsat verin diyoruz. Özel tasarımlı şişesiyle de muhteşem bir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyesi olacak olan bu ürünle sevdiğiniz kadını sevindirebilirsiniz. Farklı notalarıyla sevdiğiniz kadına en güzel sürprizi yapacak olan bu parfüm onun tuvalet aynasındaki unutamadığı kokuya dönüşecek kesinlikle.

 

Farmasi Glamorus Parfüm Ve Glamorus Body Lotion

Hele Farmasi Glamorous kadın parfümünü vücut losyonuyla birlikte kullanıldığınızda yarattığı etkiye inanamayacaksınız.  Bergamot, portakal çiçeği ve elmanın müge çiçeği ve Gül ile buluştuğu derin Kırmızının tutkusu Glamorus, dip notalarda misk, vanilya ve sandal ağacı ile harmonize edildi. Tutkunun diğer adı olarak anabileceğiniz bu etkili parfümle gecelerin en etkili kadını olabileceğiniz gibi ofisin en güzel kokan kadınına da dönüşebilirsiniz.

 

Farmasi Glamorus Parfüm Ferahlatıcı Ve Kalıcı İksir

Bergamot, portakal çiçeği, elma, müge çiçeği, gül bu parfümda ‘derin kırmızı’ betimlemesiyle anılan bir iksire dönüşüyor. Elbette Misk, vanilya, sandal ağacı, harmonisindeki dip notalarıyla…
Şayet hafif çiçeksi, hafif tatlı ve meyveli kokuları seviyorsanız,  bu parfümde bulunan portakal çiçeği ve Bergamot kokusunun simyası sizi mest edecek zira fresh, ferah ve taze hissedeceksiniz. Ayrıca elma ve müge çiçeği ise hafif meyveli kokularıyla size bir level daha atlatacak. Üstelik de bu aya özel  %60 a varan indirimli fiyatıyla şimdi çok daha ucuza satın alabilirsiniz. Farmasi üyesi olarak tüm bu ürünlere  %30 %40 daha indirimli fiyata sahip olabileceğinizi de buradan hatırlatırız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir