Famasi Full Coverage Likit Kapatıcı

Iyi kapatılmamış bir göz çevresi malesef makyajda iyi sonuçlar almanızı engeller. Oysaki aydınlık bir göz çevresi, makyaj konusunda dinamik ve dinlenmiş bir ifade demektir. Kimi zaman uyuyamadığımızda, kimi zaman stresli olduğumuzda hatta kimi zamanlarda da durduk yere; göz morlukları, göz damarlarının yeşil yeşil ortaya çıkması ya da göz kızarması gibi sorunlar yaşayabiliyoruz. İşte bu durumlarda Famasi full coverage likit kapatıcı imdadımıza yetişen en isabetli ürün olacaktır.

Mükemmel Renk Eşitliğindeki Gözler Famasi Full Coverage ile Mümkün

Kırışıklıklara ve renk bozukluklarına çok iyi gelen bu ürün 3 renge sahip. Örneğin morluklar çok belirgin ise no 03,
eğer orta derecedeyse 04 numaralıyı, eğer esmer veya buğday  tenliyseniz de no 05 i yani Warm Honey i kullanabilirsiniz. Cilde enerji veren Farmasi full coverage likit kapatıcı yüzde uzun süre kalır ve tüm gün boyu akmadan göz çevresinde sabitlenir. Üstelik somon tonu olan soft Orange rengi tüm bayanlara önrilmektedir. Bu ürünü tüm yüzünüzü boyutlandırmak için bütün yüzünüzde de kullanabilirsiniz ayrıca. En iyi neticeyi ise makyaj süngeri kullanarak elde edeceksiniz.

Morarmış Gözlere Sihirli Tedavi

Yorgun geçen bir günün ya da uykuya doyamadığınız bir gecenin ardından işe gitmeye ya da sokağa çıkmaya çekiniyorsanız sebep gözlerinizdeki morluklar olabilir. Ama bu durumun güzelliğinizi gölgelemesine ve size engel olmasına müsade etmeyin sakın. Sorun belli ve çözümü ise basit. 1 – 2 damla Farmasi likit coverage tüm sorununuzu çözecektir. Ayrıca bu ürünü sadece göz çevrenizde kullanacaksınız diye de bir kanun yok. Zira tüm yüzünüzde kulanarak da yüzünüze boyut kazandırabilrisiniz. Bunun için burun altına, alnınızda saç diplerindeki bölüme ve çene altınıza bir miktar sürmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca tüm Farmasi ürünlerine olabilecğeiniz gibi bu muhteşem kapatıcıya da sadece Farmasi üyelik formunu doldurarak %30 ya da 40 indirimli fiyata sahip olabilrisiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir