Farmasi Glitter Oje Serisi

Farmasi Glitter Oje Serisi ile yılbaşı gecesi ışıl ışıl parlayın…Evet, kadınlar olarak ışıl ışıl parlayan bizleri yıldızlar gibi gösteren parıltılı ürünleri kullanmayı çok seviyoruz . Bu dikkat çekici ürünler fantezi yapısıyla kimi zaman dudaklarımızda bir parlatıcı türevinde, kimi zaman gözlerimizde metalik bir far olarak, kimi zamansa tırnaklarımızda simli ojeler halinde belirebiliyor.

Şimdi ise Farmasi Kozmetik skalasında yer alan son gözdelerden glitter oje serisini kullanma zamanıdır. Glitter yani Farmasi simli oje modelleri tırnaklarınızda oldukça farklı bir ışıltı yaratacaktır kesinlikle. Hatta bu ürünü isterseniz tek başına kullanabileceğiniz gibi dilerseniz farklı ojelerle birlikte dahi kullanabilirsiniz. Kısacası ilkbahar ya da yaz ayları çok uzaklarda diye hayıflanmanıza gerek yok. Siz tırnaklarınızda günlük yaşantınızda ya da özel gecelerde Farmasi Glitter Oje Serisi gibi eğlenceli bir oje kullanarak bahar mevsimini kendi içinizde hissedebilirsiniz. Bayram ve bahar havasında eğlenceli ve enerjik bir manikür için daha fazla beklemenize gerek yok.

Sim, Şıklık Ve Parıltı Farmasi Glitter Oje Serisinde

Baştan aşağı simlere bulanmış olan bu oje renk tonlarıyla; altın efektlerine sahip gold sarılarına, Rose Gold pembe tonlarına, simli yeşillere, mavilere, bakır, kırmızılara kavuşabilirsiniz.  Yaz kış kullanabileceğiniz bu ürünü özellikle de yılbaşı gibi ışıltılı gecelerde, partilerde, konser gibi muhteşem etkinliklerde en güzel şekilde kullanabilirsiniz. Ellerinizin ışıltısıyla dikkat çekmek istediğiniz gün ve gecelerde ışıltılı ve payetli elbiselerle bu tarz ojelerin çok yakışacağından da emin olabilirsiniz. Farmasi glitter, oldukça uzun süre tırnaklarda kalabilen kalıcı bir oje türüdür. Hatta top coat yani üst kat uygulamalarında ojeniz tam kalıcı bir ürüne dönüşür.

Tamamen Sağlığa Dost Oje

11 ml gramaja şişelerinde  satışa sunulan bu ürünleri pırıltılı etkiler yaratmak istediğiniz ve  göz alıcı tırnaklara sahip olmak istediğiniz özel günlerde kullanmamanız için hiçbir sebep yok.  Ayrıca  ürünün içinde paraben, SLS, alkol ya da parfüm gibi asla sağlığa zararlı ürünler bulunmamaktadır. Bu ve tüm diğer Farmasi ürünlerini %30 ila 40 indirimli almak için hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik ve Farmasi girişimcilik formu  nu doldurabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir