Farmasi 3D Effect Maskara

Farmasi 3D Effect Maskara ; Hiçbir kadın kirpiklerini gerekli görsele kavuşturmadan ‘makyajım bitti’ ifadesini kullanamaz. Zira kirpik makyajı eksik bırakılmış bir make up uygulaması asla tamamlanmış sayılmaz. Aksine tıpkı başlıksız bir kitap, tamamlanmamış bir cümle ya da vurgusu eksik bir kelime gibi ifadesi eksik bir biçimde kalır böylesi bir makyaj. Oysaki makyajınızı gereğince yaparak bir de kirpiklerinize gerekli vurguyu kazandırdığınızda her şeyin altı yeniden çizilmiş gibi olur. Bu anlamda makyajın son noktasıdır  diyebiliriz doğru bir maskara uygulaması için.

Kuşkusuz bakışları derinleştiren en önemli unsurdur maskaralar. Her kirpik tipine uygun maskara çeşidi ise bilinçli yöntemlerle seçilir. Zira biz çoğu zaman üzerine düşmesek ya da farkında olmasak da tüm kirpik tipleri farklıdır. Ama bugün sizlere öylesi bir maskara türevinden söz edeceğiz ki gözlerinizde ve resmin bütünündeki tüm yüzünüzde harika bir effect yaratacak olan 3 D etkili bir maskara tipidir bu. Adıysa Farmasi 3D Effect Maskara

Farmasi 3D Effect Maskara İle Kökten Uca Sağlıklı Kirpikler

Farmasi 3D Effect Maskara özel fırçasıyla kökten uca kadar kirpikleri besler. Aynı zamanda 2. adımda  kirpikleri yukarı kaldırır. 3. Adımda dolgunlaştırır ve 4. adımda da uzatır. Özellikle diken kıllı olarak anılan incecik maskara fırçası kıllarına sahip olan bu ürün,  kirpiklerinizi dipten uca kaldırıp uzatarak maksimum hacim sağlamaktadır. Farmasi kliniklerinde dermatolojik olarak test edilmiş bu ürün içerisinde;  parfüm, paraben, alkol, SLS ve gibi zararlılar bulunmaz. Bu özelliğinden dolayı da asla kirpilerinizde dökülme ya da kırılma gibi etkiler yaratmaz. Bu yüzden günlük olarak her gün düzenli kullanabilirsiniz.

Farmasi 3D Effect Maskara İle Cansız Kirpiklere Son

Zira özellikle kirpikleri cansız ve yetersiz zayıflıkta olan bayanlar daha çomk kirpik kaybı yaşamamak adına düzenli maskara kullanımından kaçınmakta. Oysaki Farmasi 3D Effect Maskara İle bu tarz bir sorun yaşamazsınız. Farmasi maskaralar kirpiklerde herhangi bir dökülme sorununa yol açmaz. Ayrıca kirpiklerinizden ve gözlerden kolay temizlendiğinden diplerini tıkamaz ve temizleme esnasında gözlerinizde incitici etkiler yaşatmaz.  Bu ürüne ve tüm Farmasi ürünlerine %40 ila 30 indirimli sahip olmak için hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formunu doldurabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir