Farmasi Alaska Cooling Massagejel

Sizi yorgun bir vücut ve yorgun bir ifadeden kurtaracak olan Farmasi Alaska Cooling Massagejel ile ağrılara son noktayı koyabilirsiniz. Soğutucu etkisiyle cilde rahatlık ve ferahlık veren bu jel, Okaliptus ve mentol içerir. Özellikle adale ağrılarını rahatlatarak kan dolaşımını uyaran ve eklem iltihaplarını, romatizma – kas ağrılarını hafifleterek ortadan kaldıran bu jel ile yaz – kış rahat huzuru bulabilirsiniz.

‘Düşmez kalkmaz bir Allah’ terimi biz 7 den 77 yevaran heryaştan insan için söylenmiştir. Gün içinde tamirat yaparken, oradan oraya koşuştururken, kafamız meşgul olduğu anlarda ya da dikkatsizlikten fdoğan arklı kazalar geçirebilirsiniz. Ani dikkatsizlikten kaynaklanan düşmelerde ya da  çarpmalarda oluşacak olan ağrı ve morarmaların önüne  geçecek olansa Farmasi Alaska Cooling Massagejel dir. Yine düğün, davet, toplantı ya da yoğun koşuşturmalı geçecek olan günlerinizde de  hemen baş vurduğunuz harika bir masaj jeli olacaktır.

4 Mevsim Her Eve Lazım

Yazın rutubetli havalarda, kışın ise yağmurlu günlerde bastıran kas ve romatizma ağrılarını çekenler iyi bilir ki bu tarz ağrılar insanları canından bezdiren sorunlardandır. Oysaki Farmasi Alaska Cooling Massagejel bu dertlere şifa oluyor.

Özellikle spor aktiviteleriyle uğraşanların büyük  problemidir kas ağrıları. Yine adet ve menopoz döneminde de baş gösteren bu problemler ek olarak sıcak basmalarıyla da gündemdedir. Oysaki bu ürün anında serinletici etkileriyle sizi ferahlatır.  Okaliptus içerdiğinden antibakteriyel ve antienflamatuar özellikleriyle ağrılarınızı hakimiyet altına alacak olan Farmasi Alaska Cooling Massagejel İle romatizmal ve kas ağrıları çekilmez bir dert olmaktan çıkıyor.

Düşme ya da darbe alma durumlarında ciltte  oluşan morlukların da önüne geçecek olan bu ürün bölgesel olarak kan toplanmasını engeller ve ciltte kısa sürede iyileşmesi sağlar.  Ferahlatıcı ve serinletici okaliptüs ve mentol içeriği anında etkisini gösterir. Sakatlanmalar,  burkulmalar ve darbelerde meydana gelen  kas ve eklem ağrılarını sonlandırarak kan dolaşımını düzenler.  Kaslarda oluşan yüksek ateş ve yoğun geçecek günlerde önerilir. Gözlerde,  açık yara ve mukoza bölgesinde asla kullanılmamalı ve temas ettirilmemelidir.

Farmasi Alaska Cooling Massagejel Nasıl Kullanılır?

Ağrı, spazm ya da sancı hissedilen bölgeye günde 2 kez uygulayarak masajla birlikte sürebilirsiniz.  Farmasi katalog una ait bir çok ürünü %30 ya da 40 indirimli almak için hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurabilirsiniz.

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir