Farmasi Altın Maske

Farmasi altın maske yi denediniz mi? Pembe maske ve siyah maskenin ardından son zamanlarda tüm popülerliği ve güzelleştirici etkileriyle şimdi de altın maske sizlerle

Altın maskenin tarihi bilinenin aksine çok eski çağlara kadar dayanmaktadır. Hatta öyle ki Cleopatra’dan tutunda Japon kadınlarının porseleni andıran duru cilt güzelliğini bu maskeye borçlu oldukları söylenir. İşte şimdi Türkiye’de de oldukça popülerleşen ve Türk kadınlarının güzellik sırrı haline gelen bu uygulama güzellik salonlarının son trendleri arasında yer alıyor. Ama Farmasi altın maske sayesinde artık güzellik salonlarına giderek bu uygulamayı yaptırmak için kucak dolusu para ödemenize gerek yok.

Acai Kompleks Altın Maskeyi evde kendi rahat ortamınızda kahvenizi yudumlarken bile yapabilirsiniz. Gold yansımaları ile sizi pürüzsüz bir cilde kavuşturacak olan bu ürün içinde acai kompleksi bulunuyor. Macun niteliğinde kolay sürülebilen dokusu ile yüzünüz komple altın yapısında bir karışıma bürünecek.

Cildi besleyecek olan bu ürün oldukça etkili olmakla beraber teninizi kadifemsi bir güzelliğe kavuştururken, ışıl ışıl bir cilde kavuşmanızı da sağlayacak. Farmasi altın maske yi düzenli kullandığınızda cildiniz kaybettiği nemi, canlılığı ve diriliği yeniden elde edecektir.

Farmasi Altın Maske Kullanımının Faydaları

Altın maskeyi her hafta en az düzenli olarak 2 kez kullandığınızda cildiniz yeniden sıkılaşacak, bu sayede epidermik yapısı düzelmiş olan cildiniz sizi yaşınızdan daha genç gösterecektir. Sadece bu kadar da değil. Yüzünüzde bulunan; kaz ayakları, dudak çevresinde oluşmaya yüz tutmuş çizgiler, gülünce oluşan karakter ve alın çizgileri azalarak kısa zamanda yok olacaktır. Cildinizin nem dengesi sağlandığı gibi hücrelerini daha hızlı yenilenecektir.  Ayrıca cildiniz ölü hücrelerinden arınarak akne ve sivilce gibi problemler son bulacak.

Farmasi Altın Maske Kullanımı

Öncelikle cildinizi homojen bir şekilde temizleyin. Ardından yüz, boyun ve dekolte bölgenize kalın bir katman halinde sürün. 30 dakika kadar bekleyerek kurumasını sağlayın.  Son olarak kuruduğundan emin olunduğunuzda soyarak işlemi tamamlayın. Farmasi üyelik işleminizi hemen yan tarafta bulunan formdan yaptığınızda  bu ve tüm Farmasi ürünlerine %40’a varan indirimli fiyatıyla sahip olabilirsiniz. Evde ek iş fırsatı nı yakalamak içinse Farmasi girişimcilik üyeliği oluşturabilirsiniz. Altın maske ve çok daha fazlası için Farmasi Ekim Kataloğu nu incelemelisiniz.

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir