Farmasi Kolonya

Huzurlarınızda Farmasi Kolonya … Kolonyalar, ferahlamak istediğimiz anlarda kullandığımız, misafir geldiğinde, sıcakladığımızda, kahvenin ardına ya da bayramlarda konuklarımıza sunduğumuz  en hoş ikramlardandır. Farmasi kolonya ise doğal ve kimyasal bulundurmayan saf yapısıyla gerek alkol oranı gerekse içerdiği esası ve tüm içeriği ile sizlere dağların, denizleri, çiçekleri ve ve meyvelerin en hoş notalarını getirecek.

 

1-Bergamot

2-Lavanta

3-Limon (aloe vera özlü)

4-Yasemin

Kokularından oluşan Farmasi Kolonya seçeneklerinin arasında mutlaka beğeninize ve gustonuza uyan harika bir seçenek bulabileceksiniz.

Örneğin portakalın o en ferah turunçgil kokusunu bizlere sunan bergamot kokulusuna bayılacaksınız. Çayla bile harmanlandığında müthiş bir tadıma dönüşen bu hoş koku içinizi açacak ve adeta bir parfüm gibi sürdüğünüz yerde kalacak.

Odunsu, ferah kokusuyla adeta yağmur ormanlarının hoş kokusunu size sunacaktır. Bu ferah bir koku  kokladığınızda içinizi baymadan  nefesinizden taa ciğerlerinize kadar nüfuz ediyor. insanın içini hiç baymıyor, temiz ve ferah kokuyor. Şayet ferah ve temiz iç açıcı kokuları seviyorsanız, parfüm tadında kokan bu iksiri hem kendiniz, hem de misafirleriniz için satın alabilirsiniz.

Lavanta

Lavanta hoş aroması ile her daim sizi  rahatlatacak ve size huzur vererek stresinizi azaltacak bitkilerdendir.

Hatta Lavanta kokusu sayesinde stresinizin azalacağını ve rahat bir uyku çekebileceğinizi biliyor muydunuz?  Hatta yastığınıza lavanta bitkisi eklediğinizde bile uyku probleminizin kalktığına şahit olabilirsiniz. yağı sıkabilirsiniz. Bu dinlendirici koku, şimdilerde Farmasi kolonya şişelerinde.   Farmasinin bu kolonyasında saf lavanta kokusunu hissedebileceksiniz hatta alkolsüz olması da en sağlıklı tarafı.

Aloe vera

Farmasi Aloe vera kolonyasının içinde cildi nemlendiren ve besleyen aloe vera özütleri bulunuyor. Hem mis gibi çiçek kokan bu ürünle aynı oranda da aloe veranın yumuşatıcı etkisiyle yumuşacık ellere kavuşacaksınız. Aynı şekilde yaseminli Farmasi kolonya çeşidiyle de yaseminin o büyüleyici parfümümsü kokusuna sahip olabilirsiniz. Bu kolonya çeşitlerine ve tüm Farmasi ürünlerine Farmasi Ekim Kataloğu ndan Farmasi üyelik işleminizi gerçekleştirerek çok daha ucuz fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir