Tender Blush On Allık

Tender Blush On Allık yenilendi. İpeksi /pudramsı yapısıyla kolay sürülebilen ve yüze eşit şekilde dağılabilen kaygan şekilde formüle edilmiş harika bir allıktır. Kullanım sonucunda yüzde doğal görünümlü bir bitiş sağlar. Seriye eklenen 3 yeni rengiyle yoğun renk pigmentleri  yüzde gün boyu saatlerce sürecek olan bir kalıcılık sağlar.

Tender Blush On Allık Çeşitleri

Her cilt yapısına uygun şekilde formüle edilmiştir. Cilde canlılık ve renk katarak sağlıklı görünen  bir cilt yaratır.Modern Ballat, Rose jam, Peac Blossom, Love Letter, Biscuit, Sweet Almond, Pink lily, Sateen Ribbon gibi renkleriyle sizi sizden alacak olan bu harika allık çeşidi, farklı tonlamalarıyla yüzünüze renk katacaktır.  Esmer ya  da beyaz tenliyseniz bu zengin renk skalasından kendinize en uygun allık tonunu seçerek kullanabilirsiniz.

Toprak tonları, vişne, gül kurusu, mürdüm, şeftali tonlarıyla her yüze uyumlu bir kullanım imkanı sunmaktadır. Allıklar kadınların hayatında olmazsa olmaz olan baş makyaj kahramanlarındandır desek yeridir. Ne yapar yapar yataktan kalktıktan sonra yüzümüzü yıkar yıkamaz hiçbir makyaj malzemesi kullanmasak bile aynanın karşısına koşarak yüzümüze  1 – 2  fırça darbesiyle bir allık süreriz mıtlaka. Ama Tender Blush On Allık size bir allıktan çok daha fazlasını verecek. İpeksi kremimsi toz haliyle yüzünüzde yağ gibi kayarken, hem çok fazla kullanmanıza gerek kalmayacak, hem de yüzünüzde tek bir hareketle homojen şekilde dağılacaktır. Ayrıca yüzünüzde topaklanma ve blok halinde kalacak olan gölgelenmeler yapmaz.

Pratik Kullanımlı Tender Blush On Allık

İster fırça, isterseniz de sünger yardımıyla pratikçe kullanabilirsiniz. Kutusunun boyutları gayet idealdir ve tüm gün makyaj çantanızda ya da el çantanızda yanınızda pratikçe taşıyabilirsiniz. Yüzünüzü renklendirmenin en ideal biçimi oarak karşınıza çıkacak olan Tender Blush On Allık ile makyaj yapmak, yüz renklendirmek hatta yüz gölgelendirmesi yapmak dakikalar sürecek. Tüm rujlarınızla uyumlu olarak kullanabileceğiniz birbirinden farklı bir çok renk tonu çeşitliliğiyle hayatınıza girecek olan bu allık ile hem yüzünüz hem de ifadeniz renklenecek. Bu birbirinden özel 9 renk ile her zamankinden daha fresh bir görünüme sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz. Tender Blush On Allık ve çok daha fazla ürüne Farmasi katalog sayfalarını inceleyerek sahip olabilirsininiz. Üstelik hemen yanda buunan Farmasi girişimci girişi bölümünden Farmasi üyelik başvurusu yaparak ürünlere çok daha ucuz  ve indirimli fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir