Farmasi Age Reversist

Farmasi Age Reversist günümüzde derin kırışıklıkların inovatif ilacı olarak tanımlanan kremlerden biridir.  Farmasi Age Reversist yüzde yer alan derin kırışıklıkları anında doldurarak yüzünüzde yıllara meydan okuyan bir ifade sunar.

Böylelikle; kaz ayakları, gözaltı torbaları, alın kırışıklıkları, karakter çizgisi, kaş arası çizgileri gibi  yaşlanma etkileri fark edilmez olur. Çizgileri gerginleştirerek genç bir ifade sunan krem ile siz de yıllara meydan okuyabilirsiniz.  Jel-krem formundadır ve cilt üzerinde göz çevresi bölgesine/kırışıklık ve çizgilere odaklanır.

Sarkmış cildi sıkılaştırarak cilde form kazandırır. Farmasi katalog sayfalarında yer alan bu krem,  tüm cilt tipleri için uygundur. Hassas ciltlerde rahatlıkla uygulanabilir. Dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır.

 Dr. C. Tuna Age Reversist Mucizevi Kremi’nin Benzersiz Formülü

İçerdiği Plankton Ekstresi,  Dermal fibroblast hücrelerinde etkilidir.  Age Reversist Serum ürünü uygulamalarının ardından kolajen dokusunda %67 artış gözlenmiştir. 15 dakika içinde kaz ayaklarında gözle görülür kırışıklık giderici bir etki fark edilir.  Dünyaca kabul görmüş, bağımsız ve akredite laboratuvarlarında test edilen krem,  75 kadın ve tüketici çalışmasında 4 hafta sonunda büyük ve olumlu etkiler göstermiştir. Çizgilerde %100 incelme ve kırışıklıkların görünümünde azalma saptanmıştır. %95 kadında gözaltı şişlikleri giderilmiş ve gözaltı bölgesi hacim kazanmıştır. Kullanıcıların %96’sı kullanım sonrası gözenek görünümlerinin küçüldüğünü fark etmiştir.  Yine kadınların %92’si sarkmış göz kapaklarının kalkarak cilt sıkılaşması fark etmiştir.

Sonuçlar kalıcı olmamakla beraber ürün göz ile direk temas etmemelidir.

1 – Kullanım öncesi minik bir uygulama yapıp cildin reaksiyonunu mutlaka ölçün. Kızarıklık, alerji, kaşıntı halinde ürünü kullanmayın

2 – Kullanmaya başlamadan önce paketi nazikçe ovalayarak ürünün ambalaj içinde eşit dağılmasını sağlayınız.

3 – Ürün paketinde 0,3 ml bulunmaktadır çok az kullanılmalıdır. Ürün ne kadar az kullanılırsa o kadar başarılı olur. Tüm yüz yerine bölgesel uygulanmalıdır

4 –  Beyaz kalıntı olan kısımları nemli bir pamukla hafifçe temizlenerek ürün tekrar uygulanmalıdır.

 

Farmasi Age Reversist Nasıl kullanılır?

Dr. C. Tuna Age Reversist Yoğun Bakım Kremi ile cilt çok iyi derecede nemlendirilmelidir. Çok kuru ve hassas ciltlerde 2-3 defa üst üste sürülerek cilt su kazanır. Kaz ayakları, gözaltı torbaları, alın kırışıklıkları ve yüzdeki diğer çizgileri konusunda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürün çok az miktarda alınarak uygulanarak istenen bölgeye 4-5 nokta şeklinde yerleştirilir. Ardından yüzük parmağı kullanılarak ince bir tabaka halinde yayılır ve kurumaya bırakılır. Farmasi girişimcilik üyelik işlemini gerçekleştirerek  bu kreme  ve çok daha fazla ürüne  yüksek indirimli fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir