Farmasi Aloevera

Farmasi Aloevera bitkisinin mucizevi gençleştirici, tedavi edici, anti aging, nemlendirici ve onarıcı etkilerini bilmeyen yok. Bunun için birçok bayan akın akın aloe vera bitkisi satın alarak yüzlerine ve cildine sürerek bu etkilerden yararlanmayı umuyor. Ama artık tüm bu etkileri onlarca katı fazla üstün özellikleriyle Farmasi Alovera kreminin içinde bulabileceksiniz.

İşte AloeVera Bitkisinin Faydaları

Öncelikle Aloe Vera bitkisi hücreleri yeniler,  48 mineral çeşit minerale sahiptir, aynı zamanda antiseptik özelliklere sahiptir bu bağlamda da bakteri oluşumunu engeller. Uygulanan bölgeyi dezenfekte eder ayrıca sivilcelenme sorununu ortadan kaldırır. Bunun bir faydası da cildin sebum dengesini düzene koyuyor oluşundan kaynaklanır. Cilt lekelerini yok eder, cilt tonu eşitlemede başarılıdır. Akne, kızarıklık, alerji tarzındaki sorunları tedavi ederken, cildi nemlendirerek cilt kuruluğu, egzama, kaşıntı, kuruluk, pul pul dökülme tarzı sorunları yok eder.

Farmasi Aloe Vera Kremi Ne İşe Yarar?

Doktor Cevdet Tuna ‘nın ürettiği bu ürünün tamamına yakın olan kısmı  %93’ü oranında saf aloe vera jeli içerir. Kısacası bu krem için tam bir aloe vera özütü diyebiliriz. En özel tarafı da ürünün içinde bir çok kozmetik kremde olduğu gibi;  alkol, paraben, parfüm, gibi zararlı ve kimyasalların bulunmuyor olmasıdır.

Cildinizi maksimum derecede nemlendirecek olan bu ürün, cildinizi her anlamda toparlarken, yaz- kış cilt hassasiyeti, kuruluk, kaşıntı ve kızarıklık gibi  negatifliklerle de mücadele edecektir.

Sivilcelerle savaş, cilt kuruluğuyla mücadele konusunda harika bir ürün. Bu anlamda cildi kuru olan kişilere önerilebileceği kadar, fazla yağ içermediğinden yağlı ciltlilere bile önerilebilir.

Cildimi nemlendirmesi yeterli benim için ama jel formda olduğu için bence kuru ciltlere yetmeyecektir, Ama aynı zamanda  bu set tek bir üründen oluşmadığından aloe vera jel ve krem gibi seçeneklerinden oluştuğundan aşırı kuru ciltlilere, hem jel, hem de krem olanlarından almalarını öneririz. Bu sayede cildiniz neme doyacaktır.

Dilerseniz makyaj yapmadan önce bakım önerisi olarak makyaj altına bile uygulayabilirsiniz. Hatta dilerseniz makyaj temizleyicisi olarak bile kullanabilirsiniz. Yine kabuk tutmuş yaraları iyileştirme de kullanabilirsiniz. Çünkü iz bırakmıyor ayrıca bakteri tutmayan bir ürün olduğundan sivrisinek sokması gibi durumlarda da etkilidir. Farmasi katalog sayfalarında bulunan bu ürünü gönül rahatlığıyla çocuklarınızda da güvenle kullanabilirsiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir