Farmasi Cosmetic Farmasiint

Farmasi Cosmetic

Farmasi cosmetic, İstanbul ömerlide geniş bir alanda faliyet göstermektedir. 2000 çeşit ürün yel pazesine sahip Türkiye’nin en büyük cosmetic şirketidir. Farmasi cosmetic, Dünyada 127 ülkeyi geçkin ihracatıyla dünyanın en büyükleri olma yolunda ilerlemektedir.

Ülkemizin ihracat şampiyonları arasında yerini alan firma uyguladığı marketing sistemiyle ve kazanç planıyla bir çok kişiye istihdam sağlamaktadır. 2 tür kazanç pilanı vardır. 1. ürünleri kullanarak etrafınıza arkadaşlarınıza komşularınıza tavsiye ederek ürünleri anlatarak satış yaparak satış keri elde ebiliyorsunuz. Satış keri şu şekilde oluyor Farmasi kataloğun, bir tarafında yani farmasi yazan kısmından %30 Dr. C. Tuna, tarafında %40 ker sağlıyor bu satış keriniz.

2. Prim keri Farmasi cosmetic te ekip kurarak kazanılan ve kişilere yüksek gelirler ve kazanç sağlayan bir sistem peki nasıl yapılır. Öncelikle tabikine kendimiz sisteme dahil olmalıyız, sisteme dahil olduktam sonra istediğimiz kişiyi alt ekibimize ekleyerek ekip oluştururuz. oluşturduğumuz ekiplerde kendi ekiplerini oluşturursa yapılan cro üzerinden ekip kazancı oluş tururuz. böylelikle belli crolara ulaştıkca prim ve kariyer sahibi oluruz.

Günümüzde teknoloji ve sistemlerin değişmesiyle girişimciliğin de şekli böylece değiştiğini izliyoruz. Farmasi cosmetic, kendisini günden güne yenilemesiyle zamana ayak uyduran teknolojik makineleriyle ürünlerin doğal hallerini bozmadan insanların doğal ürünler kullanmasına yardımcı olur. insanlara ve doğaya zarar vermeyen ürünler üreterek katkılar sağlar.

Farmasi cosmetic, yüzde yüz yerli sermayeli bir şirkettir 1 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük cosmetic nedwork şirketidir. Sizlerde bize katılmak ürünler ve sistem hakkında bilgiler edinmek destek almak isterseniz Türkiye’nin en ilgili ekibine aramıza katılarak girişimciliğinizi kutlaya bilirsiniz.

Farmasi Katalog

Farmasi Kayıt

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir