Farmasiint Farmasi Kozmetiğin Resmi Sitesi

Farmasiint

Farmasiint Katalog

Bugün sizlere farmasi’nin sitesi farmasiint, ten bahsedeceğim kendisini 2018 yılında tamamen yenilemiş güvenlik anlamında köklü değişikliklere gitmiştir. Kullanın olarak kolaylaştırmıştır farmasiint, ti tıkladığımızda karşımıza ilk gelen ekran slaydırın olduğu ana sayfa gelir ana sayfada neler vardır? Farmasi katalog, online olarak bakabiliyoruz ve katalogu gezerken sayfanıza giriş yaptıysanız katalog üzerinden siparişler vere biliyorsunuz bir çoğumuz bunları atlıyoruz bilginize.

Ürünler

Ayriyeten Ürünler, sayfası üzerinden ürünleri açarak incelemeler yapabiliyoruz sayfamıza giriş yaptıysak ürünlerin fiyatlarını girişimci fiyatları üzerinden görebiliyorsunuz yani katalog fiyatlarından %30 %40 daha uygun hallerini bizim alış fiyatlarımızı ve seçerek buradanda sepetimize ata biliyoruz.

Girişimci

Girişimci ekranı sayfasına girerek girişimci işlemlrini yapa bilirsiniz bunlar neler kısaca açıklayalım sayfamıza giriş yaptıktan sonra sağtarafta girişimci adınız girişimci kodunuz kişisel puan, grup puan, kapıda ödeme borç, sponsorunuz kim, sponsor tel, şuandaki seviyeniz kapanışa kalan süreniz.

Haber Duyrular

Sayfanın orta kısmında aylık günlük olarak Haber ve duyruları kampanyaları Güncel stok bilgilerini göre bilirsiniz. Sayfanın sol tarafında hemen üst kısımda ilk olarak hızlı satın al peki hızlı satınal ne işe yarar hızlı satın aldan katalog üzerinde bulunan kodları burada bulunan kutucuğun içine yazarak sepete ekleyerek kaç adet istediğimizi belirliyerek satış işlemini gerçeklşeştirebiliriz.

Kişisel Bilgiler

Hemen altında kişisel bilgilerinizi görürsünüz oradan bilgilerinizi düzenleye bilirsiniz örnek telefon numaranızı değiştirmek mail adresinizi değiştirmek gibi işlemleri yapa bilirsiniz. Alt kısımda bulunan sponsor linkinizi kopyalayarak örnek whatsapp üzerinden üye yapmak istediğiniz kişilere göndererek altınıza ekibinize eklenmelerini sağlaya bilirsiniz.

Ekip Yönetimi

Bir alt kısımda ekip yönetimini tıklayarak ekibinizi görebilir harektlerini takip edebilirsiniz. yaptığı satışı kayıt ettiği üyeyi yaptığı croyu buradan takip edersiniz. Bir altta siparişlerim menüsünü görürüz buradanda vermiş olduğumuz siparişlerimizi ve güncel durumunu görür ve takip ederiz ürünün hangi aşamalarda ve kargo durumunu görürüz.

Banka

Bir altta banka bilgilerimizi görürüz farmasi’den hak ettiğimiz primlerin yatmasını istediğimiz hesapları ayarlayacağımız menüleri görür ve düzenleriz hak ettiğimiz primler farmaside her ayın 20 sinde hesabımıza yatar.

Yeni Üye Kayıt

Onunda altında yeni üye kayıt, menüsünü görürüz buradan farmasiye kayıt etmek istediğimiz kişileri kayıt ederiz ve ekibimize dahil ederiz. Bir altında askıdan al askıdan al menüsü ne işe yarar peki askıdan alma işlemi farmasiye üye olmuş ve hiç ürün almamış sistemden düşmüş kişileri tekrardan siteme dahil edeceğimiz bir menüdür.

İade Zincir

Onunda altında iade takip menüsü bulunur buradanda farmasiye iade yapmış olduğumuz ürünlerin durumunu takip ederiz. Bununda altında sıralama şöyle devam eder Borç ödeme, Puan detayı, işlem raporları, Aktivite raporu, Katalog gönderim işlemleri, iade zincir listesi burası önemlidir burayı takip etmeliyiz neden ekibinizden ürün iadesi yapılıyorsa buradan kimin iade yapıp yapmadığını takip edebilirsiniz.

iadeler hak ettiğimiz prim ve kariyerlerin düşmesinde büyük etkendir. Örnek vermek gerekirse buay 20 bin 30 tl croyla müdür seviyesine çıktınız ayın kapanışında ama grubunuzdan biriside bir ürünü iade etti değeride 40 lira ne oldu burada seviyeniz kariyeriniz düştü priminiz düştü bunun olmaması için iade zincir listesini kontrol edeceğiz ve primler açıklanmadan iade olan ürünü 2 kinci çıkış yaparak seviye ve primlerimizi kurtaracağız.

Bilgi Destek

Gelelim Girişimci ekranının yan tarafına Bilgi destek, bölümü buradan neler yapabiliyoruz sistemle alakalı firmayla alakalı yaşadığınız sorunlarla alakalı yapmak istediğimiz tüm işlemleri buradan yapıyoruz farmasi’nin müşteri hizmetleri diyelim buraya kısaca.

Farmasi Üyelik

Farmasi Katalog

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir