Farmasi Üyelik

Farmasi Üyelik

Farmasi üyesi olmak için aranan tek şart TC vatandaşı olup 18 yaşını doldurmuş olmak. Diploma, eğitim, cinsiyet, dil, il, ilçe, köy, kasaba üyelik için engel değildir. Ayrıca çalışan olmanız da hiç bir şeyi değiştirmez ev hanımı emekli memur yada öğrenci öğretmen, doktor, olmanızda. Her sektörde çalışanlar Farmasi üyesi olabilir. Farmasi sadece dürüstlük saygılı sevgili işine bağ arar. Farmasi üyelik üçreti yoktur.

Neden Üye Olmalıyım?

İster iş olarak isterseniz de ek iş ve ek gelir sağlama imkanı sunan Farmasi’nin bol kazançlı dünyasına katılmak için sadece yapmanız gereken Farmasi üyelik formunu doldurmanız yeter.
Farmasi girişimcisi olduktan sonra ister Farmasi ürünlerini indirimli alıp kendiniz kullanabilirsiniz, isterseniz Farmasi ürün kataloğumuzu çevrenizdeki kişilere göstererek satış yapabilirsiniz. İsterseniz de kendi alt ekibinize Farmasi iş fırsatımızı öğrenip anlatarak kendi ekibinizi kurarak oldukça yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

Farmasi’ye öğrenciler, ev hanımları, emekliler, öğretmenler, doktorlar, mühendisler kısacası gelir kazanç isteyen 18 yaşını doldurmuş herkes Farmasi Danışmanlık için başvurabilir. Farmasi danışmanı olmanın herhangi bir aylık sipariş yükümlüğü yoktur. Farmasi üyesi olmanız durumunda Farmasi kataloğumuzdaki tüm ürünlerimizi %30 %40 indirimli alabilirsiniz.

Farmasi Kozmetik” danışmanı olursanız, Ne kaybedersiniz,Kocaman bir hiç !
Farmasi Fırsatlarını Kaçırmamak için Farmasi danışmanı olmak istiyorum diyorsanız sitemiz üzerinde bulunan Farmasi Üyelik Formu nu doldurun kazanç kapısını aralayın!
Sıfır risk ve sıfır sermaye ile Farmasi satış girişimcisi ol.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir