Şubat Ayına Özel Farmasi Gül Suyu Seti İndirimli!

Şubat Ayına Özel Farmasi Gül Suyu Seti İndirimli ;Farmasi’den gelen sürprizlerin sonu gelmiyor!…  İçerisinde bir tek  zararlı bileşenler  dahi bulabileceğiniz Farmasi Naturel serisi, kullanıcıların çok memnun olduğu bir set…  İçinde;  parfüm, paraben, triklosan, SLS, silikon türevleri bulunmayan bu ürünlerle doğadan gelen sağlıkla siz de donanabilirsiniz.

 

 

 

 

Farmasi Naturalle Gülsuyu Özlü Bakım Ürünleri

Bu özel setin içinde;

1 – Natürel gül suyu,

2 – gül suyu el kremi,

3 – gül suyu sıvı sabun

4 – Naturalle doğal canlandırıcı duş jeli + şampuan bulunuyor ve bu aya özel fiyatıyla  advanced diş macunu  da dahil 73tl yerine sadece 34.99tl…

Farmasi Naturalle Gülsuyu Özlü Bakım Ürünlerinin Faydaları

Tüm Farmasi Natürel ürünleri doğal gül suyundan oluşmaktadır. Gül suyunun faydaları hakkında ne söylesek az.

1 – cilt renginin eşitlenmesi,

2 – cilt tonunun açılması,

3 – cildin doğal bir parlaklığa kavuşması

4 –  cilt sebumunu /pH dengesini düzenlenmesini gül suyunun sadece birkaç faydası.

225 ml ambalajındaki Farmasi Naturalle doğal gül suyunu ister tuvalet aynanızda, isterseniz de baş ucunuzda bulundurarak makyaj pamuğunuza dökün ve yüzünüzü temizleyin. Tonik görevi gören bu ürün; cilt temizliği, gözeneklerin küçülmesi, lekelerle mücadele konusunda çok aktif bir üründür. Farkı çok kısa zamanda fark edeceksiniz.

Özellikle kuru hassas ve kızarmaya müsait ciltlere önereceğimiz Farmasi Naturelle Gülsuyu canlandırıcı duş jeli; harika esanslı, kalıcı ve cildi kurutmadan cildin ph seviyesini koruyan bir üründür. Tüm cilt tiplerina uygun olan Farmasi Naturelle gül suyu, losyon olarak da kullanabileceğiniz doğal gülsuyu özleri ile zenginleştirilmiş, hafif formüllü mis kokulu bir solüsyondur. Saçlarınızı her daim yumuşak, parlak tutacak ve ekstra hacimlendirecek Farmasi Naturelle gül suyu canlandırıcı şampuan ise her tür saç tipi için uygundur.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir