Farmasi Stick Ürün Çeşitleri

Farmasi Stick Ürün Çeşitleri kullanıcılardan çok güzel geri dönüşler sağlıyor. Doğru düzgün baz uygulanmamış ve aydınlatılmamış gözler her zaman yorgun görünmeye mahkumdur. Tam aksine doğru aydınlanmış gözler ise canlı ve dinamik görünür. Kısacası işin sırrı mor ve kızarık gözler değil ışıl ışıl efektlere sahip olan bakışlardadır.

Farmasi aydınlatıcı Stick ürün çeşitliliği ise hem pratik hem kolay dağılan ayrıca da natürel duran ürün serisini içerir. Sedefli, doğal mat duruşlu ve koyu nüde tonlarındaki göz kapatıcı ve aydınlatıcı stick çeşitlerini sayfalarımızda bulabilirsiniz. Ayrıca çok fonksiyonel olan bu ürünleri sadece göz çevresinde kullanmak zorunda değilsiniz. Farmasi aydınlatıcı türevlerini;  yüzünüzde,  dekolte bölgenizde, elmacık kemiklerinizin üzerine, burun kemiğinin üzerine, kaş altına, dudak üstüne ve köprücük kemiklerinin üzerine hatta yüz aydınlatıcısı ve göz farı olarak da kullanabilirsiniz. Ürünü dilerseniz 2 saniyede parmaklarınızla göz çevresine dağıtarak kullanabilirsiniz. Ama daha homojen bir görünüm için makyaj süngeri ile dağıtmanız önerilir.

Glow Stick Rose Flash

Pembe ışıltılı ve metalik glow stick bahar ayları ve yaz  gün ve geceleri için  etrafa parlak bakışlar saçmak adına harika bir fikir. Stick rose flash adlı serisiyse her cilt rengi için uygun.

Glow Stick Gold Flash

Bu ürün ise  altın ışıltıları saçıyor. Dilerseniz bakışlarınızda bu altın ışıltılarını da vurgulayabilirsiniz.

Kontür uygulamaları için ise  01 – 02  nolu koyu ve açık aydınlatıcı ve kontür sticklerinden sipariş etmelisiniz. Hemen şimdi Farmasi üyesi olun ve tüm bu ürünlere %30 – 40 indirimli sahip olun!…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir