Farmasi Lip Plumer

Canınızı ve kesenizi yakan dudak dolgularına ve botox uygulamalarına son!… İçinde ne idüğü belirsiz bir çok kimyasalı dudaklarınıza enjekte ettirmek ve bu sayede vücudunuza giren farklı kimyasallar sizleri artık korkutuyorsa ya da siz tam olarak natürel ürün düşkünü bir kadınsanız işte kurtarıcınız geldi.

Zira Farmasi Lip Plumer  çok fonksiyonel ve bir başka birçok kuş vurabileceğiniz bir ürün. Çünkü bu ürün, dudaklarınızda bakım yaparken aynı zamanda da dudaklarınızı doğal yöntemlerle dolgunlaştıran bir üründür. Kısacası Lip Plumerle estetik müdahaleye gerek kalmadan dakikalar içinde dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.

 

Farmasi Lip Plumer İle Dolgun Dudaklar

Artık hayalini kurduğunuz dolgun dudaklar sizlerle…  Hem de dudakları yakmadan, yıkmadan, aşındırmadan ve hücrelere zarar vermeden… Farmasi Lip Lineri kullandığınızda bir serinlik ve ferahlık hissi oluşacak ilk başta dudaklarınızda. Ardından dudaklarınızı beslerken hacimlendirecek ve daha dolgun aynı zamanda da pürüzsüz dudaklar sunacak.

Farmasi lip plumperin faydaları say say bitmiyor. Çünkü sürdüğünüz anda  küçük dudak çizgilerinin görünümünü de azaltıyor. Bu sayede likit ya da mat rujlar başta olmak üzere tüm rujlar dudaklara sürüldüğünde çok daha pürüzsüz görünüyor. Ayrıca bu ürün diğer kalitesiz parlatıcılarda olduğu gibi dudaklarda yapışkanlık hissi de yaratmıyor.

 

Farmasi Lip Plumer Nasıl Kullanılır?

Öncelikle dudaklarınızın temiz ve kuru olmasını sağlayın. Ardından Farmasi Lip Plumer İ sürün ve 5 dakika bekleyin. İkinci adımda dudaklarınıza dilediğiniz ürünü kullanabilirsiniz. İsterseniz doğal ve natürel halinde bırakabilirsiniz. Dilerseniz şeffaf  – ışıtılı parlatıcınızı sürebilirsiniz. Ya da mat veya ışıltılı rujlarınızı da kullanabilirsiniz. Lip Plumer gün içinde sabah ve akşam haricen istenildiği kadar kullanılabilir. İlk katı üşürerek 5 dakika bekleyebilir ve ikinci katın da sürebilirsiniz dilerseniz. Dudaklarda ıslak ve tatlı bir pembelik bırakan bu ürünler natürel dudak renginiz daha belirgin olur. Bu ürüne ve diğer tüm Farmasi ürünlerine %40 ila 30 indirimli sahip olmak için Farmasi üyelik formunu doldurmalısınız.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir