Farmasi Terracota Porselen Pudra

Farmasi Terracota Porselen Pudra İle tanıştınız mı?… Çocukken oynadığımız porselen bebeklerin ardından porselen bir cilt görünümü make up trendlerini oluşturan son yenilikler olarak karşımıza çıkıyor. Elbette Tarı’nın bir hediyesi olan pürüzsüz ve porselen görünümüne sahip olan bir cilt her kadının sahip olduğu genetik güzellikler arasında yer almıyor ne yazık ki. Tam tersine birçoğumuz yağlı ciltlerin, kuru ciltlerin, çatlamış- pul pul olmuş ya da kılcal damarları ortaya çıkmış olan hatta hatta sivilceli ve akneli ciltlerin gazabına uğruyoruz. Bu da yetmezmiş gibi yanlış beslenme, sigara kullanımı gibi kötü alışkanlıklar, çikolata gibi kaçamaklar ve streste zaman zaman cildimizi bozan negatif etkenler arasında yer alıyor.

Farmasi Terracota Porselen Pudra İle Duru Güzellik

Ama Farmasi terracotta porselen pudra ile Porselen gibi bir cilt görünümü artık hayal değil.
Minerallerle zenginleştirilmiş bu ürün sayesinde siz de doğal ve aydınlık bir görünüme sahip bir cilde kavuşabilirsiniz. Cillde eşit olarak dağılan ve kolayca yayılan bu ürün, aynı zamanda uzun süre kalıcıdır da… Sadece bu kadar da değil zira makyaj sabitleyici etkiye de sahiptir.  Cilt tonunu eşitler, yüzde pürüzsüz ve kadifemsi bir görünüm yaratır. Yanı sıra can sıkan gözenek görünümünü ortadan kaldırır.

Farmasi terracota porselen pudra yı dilerseniz makyaj altına baz olarak uygulayabileceğiniz gibi  makyajınızın üzerine de uygulayabilirsiniz. Bu sayede makyajınızın dayanıklılığını artar ve cildinize dupduru bir görünüm kazanır.

Farmasi Terracota Porselen Pudra Baz Ve Sabitleyici

Ürünü pudra süngerleriyle pratikçe uygulayabileceğiniz gibi dilerseniz sık tüylü bir fırça yardımı ile de yüzünüze dağıtabilirsiniz. Ama baz değil de makyajı sabitleme ürünü olarak kullanacaksanız,  o zaman seyrek kıllı fırça kullanmalısınız. Bu ürün asla yüzde kalitesiz pudralarda olduğu gibi mat ve donuk bir İfadeyle durmaz. Aksine parlak ve canlı bir yüz iadesi sunar.

İnatçı pudralar gibi değildir ve yüzde çok kolay dağılarak uygulanır. Bilhassa gelin makyajları ,için çok uygundur.  Ayrıca kamera önü için 3 D HD transparan  efekti ile de ünlenmiştir. Bu ürüne ve diğer tüm Farmasi ürünlerine %30 ila 40 daha ucuza sahip olmak için hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formunu doldurmanız yeterli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir