Farmasi Dudak Nemlendiricisi Faydaları

Bakımlı bir kadını nasıl bilir ve tanırsınız? Bakımlı ve pürüzsüz teninden ve dolgun ve pürüzsüz dudaklarından öyle değil mi? Biz de aynı şekilde düşünüyoruz.Ölü derilerden arındırılmış bakımlı bir dudak her zaman uygulanan rujların çok daha etkili görünmesini ve kalıcı olmasını sağlar aynı zamanda. Farmasi yeni dudak nemlendiricisi ise size bu konuda üstün bir bakım sunacaktır.

 

Farmasi Dudak Nemlendiricisi Sayesinde Uzun Uzadıya Dudak Bakımına Gerek Yok

Kış aylarında soğuk havaların kurutucu etkisiyle dudaklarımızda oluşan çatlaklar kendini gösterir. Eğer düzgün bir bakım uygulayamazsak kış boyunca kendini gösteren bu etki git gide zayıflayan dudaklarımızın çatlamış deri katmanlarıyla hazırlıksız bir şekilde yaz mevsimine girmesini de sağlar. Kış aylarından oldukça bitkin ve sağlıksızlaşan dudaklarımız bu kez de yaz mevsiminin aşındırıcı etkileriyle savaşmak zorunda kalır. Zira yaz sıcaklarının kurutu etkileri de dudakları zorlayan sorunlardandır. Ama zaten oldukça kuruyan, bakımsız ve mineralsiz kalmış, üstelik de nemini kaybetmiş dudaklarımız ne yazık ki bu zorlu hava şartlarına karşı koyamaz. Sonuç olarak  derin çatlaklar, ölü derilerle oldukça kötü ve sağlıksız bir görünüme sahip olur.

Dudak bakımı başlı başına bir iştir ve her hafta düzenlin olarak bu işe vakit ayırmanız gerekir. Bazı meyve kürleriyle, bal ile diş macunu karışımları ya da mısır unu gibi ürünlerle dudaklarınıza peeling yapabilir ve ardından dudaklarınızı limon ve zeytinyağı sürerek arındırıp, nemlendirebilirsiniz. Ama günümüzde ne yazık ki hiç birimizin sadece dudak bakımı için bu kadar çok vakit ayıracak zamanı yok. Oysaki sadece Farmasi Dudak Nemlendiricisi ni dudaklarınıza sürerek saniyeler içinde etkin ve harika bir bakım işlemi uygulayabilirsiniz dudaklarınız için.

 

Farmasi Dudak Nemlendiricisi İle Pürüzsüz Ve Bakımlık Dudaklar

 

Farmasi dudak nemlendiricisi dudaklara pürüzsüzlük kazandırırken rujunuzundaha da kalıcı olmasında sağlıyor. Dudaklar için harika bir baz görevi görürken nemlendiricili ve mineralli etkileriyle de dudaklara daha pürüzsüz bir doku kazandırıyor.

Bu ürün dudaklar için son derece pratik ve uygulaması kolay olan günlük bir bakım ürünüdür. Ürün şeffaf formda olduğundan dilerseniz ruj öncesi uygulayarak tek başına da kullanabilir ya da dilerseniz diğer rujlarınızın üzerine parlatıcı olarak da kullanabilirsiniz. Kısacası parlak ya da mat rujlardan önce ya da sonra uygulanabilecek bir üründür. Rujunuzun gücünü arttıran bu ürünü dudak kalemi ile dudaklarınıza kontür çekerek de denemenizi öneririz. Oldukça uzun ömürlüdür tüm gün dudaklarda kalır ayrıca rujlarla birlikte kullanıldığında ruj ömrünü uzatır. Bu ürüne ve diğer tüm Farmasi ürünlerine %30 – 40 indirimli sahip olmak için Farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir