Farmasi Kompakt Pudra

Ne can sıkıcı şeylerdir yüz de aniden beliren sivilceler. Üstelik de hiç olmadık zamanda yüzünüzde çıkıverir. Örneğin en çok stres yaşadığınız dönemlerden olan düğün haftanızda ya da katılacağınız bir toplantıda hatta hatta özel bir gecenin arifesinde bir de bakmışsınız ki yüzünüzde kocaman bir kızarıklık belirivermiş. Üstelik de sadece stresli dönemde çıkmaz bu can sıkıcı şeyler. Regl döneminizde, yağlı yiyecekleri fazla kaçırdığınızda ya da makyaj artıkları hatta hatta havadaki partiküller cildinizin gözeneklerini tıkadığında beliriverirler ne yazık ki. Bir de çikolatayı fazla kaçırdığınızda elbette:)

Farmasi Kompakt Pudra İle Kadife Bir Tene Sahip Olun

Ama artık üzülmenize gerek yok. Çünkü yüzünüzde mucize yaratacak olan Farmasi Kompakt Pudra ile işler düzeliyor. Yüzünüzde profesyonel derecede bir kapatıcılık yaratacak olan bu ürün adeta sihirli…  Ayrıca yenilenen ve ambalajı değişen formuyla her kadının yüz tenine uygun renk seçenekleriyle geliyor.

Porselen Ciltlere Ve Esmer Bayanlara Önerilen Pudra Tonları

Beyaz tenli bayanların yüzünde porselen kapatıcılığı niteliğinde yer alan bu ürün buğday ve esmer bayanlarda da harikalar yaratıyor. Üstelik ipeksi ve yumuşaklığa sahip bu ürünler cilt tarafından da kolayca emiliyor. Yüzünüzü ve ifadenizi gün boyu canlı ve kusursuz göstereceği gibi gün boyu da kalıcıdır. Ayrıca gözenekleri tıkamıyor olması da ayrı güzel çünkü sivilce oluşumuna neden olmuyor. Mat dokusu sayesinde yüzünüzde parlama da yapmadan cildinizle bütünleşiyor.  İçerisindeki süngeri sayesinde kolayca uygulanıyor ve aşırı bir görünüm yaratmıyor.  Kısacası cilde kadifemsi bir doku kazandırıyor.

Bu ürüne sahip olduğunuzda ve kullanmaya başladığınızda kendinizi profesyonel bir makyözün koltuğunda gibi hissederseniz şaşırmayın sakın. Kalitesiz ve geçmişte kalan ve sürdüğünüzde bir öbek gibi yüzünüze yapışıp kalan pudralara büyük fark atacak olan bu pudra, tül gibi hafif, şeffaf bir dokuya sahipken yüze sürüldüğünde harika bir kapatıcı etki sunuyor zira. Deneyin ve görün diyoruz. Tüm Farmasi ürünlerine %30 ila 40 indirimli sahip olmak için hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmaya davetlisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir