Farmasi Ready To Glow

Cildimizin yaz kış parlak efektiv görünümlere ve çekici bir ifadeye ihtiyacı var.  Bu tatlı parlak bronzluğu yaz aylarında zaten hali hazırda güneş sayesinde kazanabiliyoruz. Ama kışın güneşten beslenemeyen cildimiz, mat ve donuk aynı zamanda da sönük görünümüyle durup kalıyor adeta. Eskiden insanların çoğu cildine doğal bir parlaklık kazandırmak adına kış aylarında solariumlara giriyordu. Fakat bu cihazların kanserojen ve negatif etkileri keşfedildi edileli insanlar artık solarium kullanmayı tercih etmiyor.

 

Yaz Kış Farmasi Ready To Glow Parlaklığı

Cildimiz kış aylarında solgunlaşıp matlaşa dursun, gün içinde koşuştururken ya da ofiste orada – buradayken bu konuyu çok dert etmiyoruz ya da aklımıza gelmiyor. Çünkü gündemimizde pek yer almıyor. Ama gel gelelim bir sosyal aktivite, düğün, lansman ya da sosyal toplantı türevinde bir organizasyonla karşılaştığımızda soluk tenimiz gündeme gelip oturuveriyor. Zira özellikle de hafif dekolteli kıyafetler giyeceksek ve protokollere uygun kostümler seçeceksek; bacak, yaka, boyun, omuz gibi dekolte bölgelerinden frikik vermeden olmuyor. İşte bu gibi durumlarda Ready to Glow imdadınıza yetişerek cildinize harika bir parlaklık ve canlılık verecek ürünlerin başında geliyor.

Farmasi Ready to Glow Işıltılı Vücut Losyonundan 3 Seçenek

Işıl ışıl bir ten ve vücut kış aylarında çok şey hatta neredeyse her şeydir bu gibi özel gecelerde. Işığınızı yansıtabileceğiniz Farmasi Ready to Glow ile mis gibi kokacağınız harika bir losyonunuz da olacak aynı zamanda.

İşe size üç seçenekte ışıltılı losyon kullanım imkanı;

1 –  bronz olanı,

2 –  altın renkli olanı

3 –  gümüş yansımalı olanı

Bu losyon görünümünüze tepeden tırnağa harika bir ışıltı katacaktır. Meyveli ve çiçekli kokusuyla da sizlere kaliteli bir parfümü aratmayacaktır. Teninizde altın, gümüş ya da bronz ışıltılarından hangisini seviyorsanız bu ürünü sürerek saniyeler içinde cildinizde yansıtabilirsiniz. Örneğin siyah elbiseleriniz, antrasit rengi tuvaletlerinizle silver gümüş tonlarını kullanabileceğiniz gibi kırmızı gece elbiselerinizle de altın tonlarını tercih edebilirsiniz. Ya da kahve – toprak rengi kıyafetlerinizle de bronz rengi ready to glow losyonu kullanabilirsiniz. Ayrıca bu ürüne ve tüm diğer Farmasi ürünlerine %30 ila 40 indirimli sahip olmak istiyorsanız Farmasi üyelik formu nu doldurabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir