Doktor Tuna Masaj Jeli

Dr. Tuna masaj jeli yediden yetmiş yediye ağrı çeken herkesin imdadına yetişiyor. Triklosan, paraben, parafin içermeyen  bu ürünler ne alerjen, ne de cilde zarar vermiyor.

 

Dr Cevdet Tuna ısıtıcı masaj jeli

İçinde keklik üzümü yağı bulunan bu ürün masaj yapılan bölgede ısı etkisi yaratarak kasları gevşetiyor. Yoğun iş temposunda çalışıyor ve özellikle eklem – boyun ağrıları çekiyorsanız bu ürün tam da size göre. Özellikle bayanlar regl dönemlerinde bu jel ile karın bölgelerine 1-2 dakika yumuşak hareketlerle masaj yaptıklarında mens ağrısından kurtulabiliyor.

Dr. Cevdet Tuna Biberli Masaj Jeli

Zencefil ve ısırgan otu ek olarak biberiye özü içeren bu jel ise kas ağrılarını rahatlatmakla kalmıyor düzenli kullanımda selülit ve çatlak oluşumunu önlüyor. Ayrıca bu jel cildin elastikiyetini de arttırarak deride nem dengesi sağlayarak vücutta çatlak oluşumunu da önlüyor. Kan dolaşımını arttırdığından kasları rahatlatıcı etkisi var ve özellikle de sporculara öneriliyor.

Dr Cevdet Tuna Alaska soğutucu masaj jeli

Okaliptüs ve mentol özleri ile zenginleştirilmiş bir ürün. Bu jeli acil durularda örneğin çarpmalarda ya da her türlü as ağrısında kullanabilirsiniz. Özellikle burkulmalarda, sakatlanmalarda, vurmalar ve çarpmalarda hatta böcek sokmalarında hassasiyeti gideriyor.

Farmasi Dr Cevdet Tuna atkestanesi balsamı

At kestanesi mucizevi rahatlatıcı ve kas gevşetici bir etkisiyle bu üründe gün yüzüne çıkıyor.  Şayet yoğun çalışan biriyseniz ve kaslarınızı istem dışı sıkıyorsanız her türlü kas kramplarında bu ürünü kullanabilirsiniz. At kestanesi balsamı sayesinde artık ağrı kesici kullanmanıza gerek kalmayacak ve mideniz kimyasallarla dolmayacak. İçerisinde paraben, silikon, parfüm bulundurmayan bu ürün hassas ciltlerde bile öneriliyor. Masaj ile uygulandığında cilt tarafından kolaylıkla emiliyor ve 30 dakika içinde etkisini gösteriyor. Bu ürüne ve tüm diğer Farmasi ürünlerine %30 ila 40 daha indirimli sahip olmak istiyorsanız hemen yan tarafta bulunan Famasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir