Farmasi Brave Erkek Parfümü

Farmasi Brave Erkek Parfümü

Erkeklerin kullandıkları aksesuar alanı kadar kişisel bakım alanı da dar bir çerçeve içeriyor ne yazık ki. Ama sanılanın aksine  bakımına özen gösteren erkekler bu konuda kadınlara taş çıkartacak niteliklerde bile olabiliyor. Örneğin  traş, traş sonrası cilt bakımı ve after shave ürünleri, duş ve duş sonrası bakım ürünler ya da  nemlendirici ten ürünlerinin kullanımında erkekler  son yıllarda kozmetik kullanım konusunda kadınları sollayıp geçecekler neredeyse. Eğer siz de sözünü ettiğimiz bu erkek profiline uyan biriyseniz Farmasi Brave Erkek Parfümü tam da size göre.

Parfümde Sürprizlerden Hoşlananlara Farmasi Brave Erkek Parfümü

Sıradanlıktan son derce uzak ve sürprizli aromaları içinde barındıran bu ürünle gece gündüz feminen grubun izinizi sürdüğünü hissedecek olursanız sakın şaşırmayın. Zira Farmasi Brave Erkek Parfümü Özellikle feminen grup üzerinde  karşı konması zor bir etki yaratıyor. Monotonluk çerçevesini en başından kırmış olan bu ürünle egzotik  karışımlar  her zaman teninizde olacak. Hiç karşılaşmadığınız kadar etkili ve kalıcı parfüm özellikleriyle sizi karşılaştıracak olan Farmasi Brave Erkek Parfümü vazgeçilmez kokunuz olursa şaşırmayın sakın. Önceki serilerde yer alan Farmasi erkek parfümlerine dahi taş çıkaracak olan bu ürünle alışılmışın dışındaki esanslarla tanışacaksınız. Oldukça modern ve kışkırtıcı olan bu parfüm bir erkeğe  en çok yakışacan niteliklerde odunsu aromalar içeriyor.

Kalıcılığı Alt Ve Üst Notalarında Saklı

Uzun süre kalıcılığını yitirmeyecek olan bu üründe; taze limon – greyfurt,  portakal çiçeği gibi etkin içerikler mevcut. Dip karışımları; paçuli, sedir ağacı yüklüyken üst notalarda bulunan taze limon ve greyfurt esansiyelleri ürünü daha da enerjik kılıyor ve  karizmasını yükselterek  freshlik katıyor. Tam bir kış parfümü olarak değerlendirilebilecek olan Farmasi Brave Erkek Parfümü nü limon bahçelerinden gelen bir kolonya ya da diriltici bir  losyon olarak da görebilirsiniz adeta. Sabah yataktan kalktığınızda ve teninize sürdüğünüz anda size büyük bir aydınlık, farkındallık ve dinamizm katacak olan bu ürün size gün boyu hatta 7/24 kendinizi fresh hissettirecektir. Bu ürüne ve çok daha fazlasına Farmasi üyelik formu nu doldurarak %30 ila 40 indirimli sahip olabilirsiniz.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir