Farmasi Makyaj Sabitleyici

Gün içinde estetik konusunda;  tırnaklarınızın kırılmasından başka ya da göz çizgisini düz bir çizgi şeklinde çekememenizin dışında canınızı en çok sıkan şey nedir? Elbette onca dakika uğraşarak yaptığınız makyajınızın bir yağ gibi yüzünüzden akıp gitmesi öyle değil mi?  Ama artık bunun için canınızı sıkmanıza gerek yok çünkü Farmasi Makyaj Sabitleyici var.

Sabah yataktan kalktığımızda yorgun görünen bakışlarımızı ve olgun görünen yüzümüzü kendine getirmek için yaptığımız en iyi uygulama tabii ki makyaj uygulamalarıdır. Bu konuda özenle dakikalar boyu uğraşırız. Hatta kimi zaman sağlam bir makyaj ve sabit bir makyaj olsun diye yüzümüzü kalıp haline bile getirebiliriz. Bu durumda da makyajımız oldukça suni bir şekil alır. Ama günümüzün trendi olan hafif makyajlardan uyguladığımızda da  bir rüzgar esip geçtiğinde bile makyajımız saniyeler içinde yüzümüzden akıp gidebiliyor. Peki şimdi ne olacak? Hangisini tercih edeceğiz. Elbette hiçbir kaygı yaşamadan güncel trend olan hafif makyajlardan en çok kendimize yakışanını tercih edeceğiz ve sonrasında da Time Locker Farmasi Makyaj Sabitleyici kullanarak keyfini çıkaracağız.

Time Locker Farmasi Makyaj Sabitleyici Nasıl Kullanılır?

Farmasi Time Locker makyaj sabitleyici bir sprey ürünüdür. Bu sprey formu ise onu kolayca kullanabilmenizi sağlayacak. Bu ürünü dilerseniz makyajdan önce cildinize sıkarak kullanabilirsiniz. Böylelikle cildinizi makyaja hazırlamış olacaksınız. İsterseniz de makyaj süngerinize veya fırçanıza sıkarak da kullanabilirsiniz. Böylelikle ten ürünleriniz yüzünüze daha kolay yayılır. Ya da dilerseniz 3. Şıkkı kullanarak tüm makyajınızı yaptıktan sonra makyajınızın ağır görünümü hafifletmek için makyajınızın üzerine sıkabilirsiniz. Bu şekilde kullanıldığında makyajı sabitleyerek canlandırma etkisi yaratır.

Pratik Makyaj Sabitleyici

Bu ürünü çantanızda taşıyarak gün içinde de kullanabilirsiniz. Örneğin makyajınızı tazelemek istediğinizde yeni yapılmış bir makyaj efekti yaratır. Hatta yaz ayları için mükemmel bir üründür yaz aylarında makyajınızı cilde oturtmak ve sabitlemek için de bu spreyi öneririz. Ayrıca bu ürünle toz farlarınızı sedefli, metalik bir ürüne dönüştürmeniz de mümkün. görüntü yaratmak için de kullanabilirsiniz. Time Locker Farmasi Makyaj Sabitleyici ye dilerseniz çok daha ucuz fiyata sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmak…

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir