Harika Bir Sevgililer Günün Hediyesi Farmasi Goya Kadın Parfümü

Sevgililer gününe çeyrek kala hala daha kız arkadaşına ne alacağınıza karar vermediysen işte sana harika bir sevgililer günü hediye önerisi. Tüm kadınların kokusuna aşık olduğu Farmasi Goya kadın parfümü barındırdığı bin bir çeşit çiçek notasıyla rakiplerinden sıyrılıyor. Vazgeçemeyeceğiniz kadar nitelikli kokuları bir arada bulunduran bu ürünle siz de eşsiz auranızı ortaya koyabilirsiniz. Sıkıcı kokuların cenderesinden sizi kurtaracak olan Farmasi Goya kadın parfümüyle tüm gün size ilham verecek esanslarla oradan oraya koşabilirsiniz. Koku innovasyonunda reform yaratacak olan bu parfümle siz de kendi koku ihtilalinizi yapabilirsiniz.

 

Çarkıfelek mi, Orkide mi Önde?

Çarkıfelek çiçeği, Şakayık, Ananas, Vanilya, Orkide notalarını içeren bu parfümde vanilya ve orkide vurguları öne çıkıyor. Alt notalarda özellikle bu nadide bitkilerin bulunduğu Goya ile günleriniz her zamankinden daha aydınlık ve fresch geçecek. Çiçeksi ve meyveli kokuların etrafınızı sarmalamasını istiyorsanız Farmasi Goya tek geçebileceğininiz parfüm türevlerinden…

Neden Farmasi Goya Kadın Parfümü?

Ayrıca sizi cadde ve sokaklarda çevirerek ‘pardon, parfümünüzün markası nedir acaba?’ diye soracak olanlar olursa da sakın şaşırmayın diyoruz. Çünkü bu ürün son derece etkileyici ve kalıcı bir üründür. İçinde orkide ve ananas – vanilya aromalarının yanı sıra Çarkıfelek çiçeği ilginç dünyasıyla ön plana çıkarken, bu parfümü koklayan herkese ‘acaba bu parfümün içinde ne çiçeği var?’ dedirmeden geçilmiyor. Sonuç olarak Farmasi Goya; size gün boyu hayat vererek sizi dinamik ve canlı tutacak olan bir parfüm çeşididir. Enerjinizi yükseltir, sizi dinamik tutar ve taze hissetmenizi sağlar.

Tutkulu anlarınızın sayısını arttıracak olan bu parfüm, meyveli ve çiçeksi notaları seven kadınların en popüler ürününe dönüşmüş durumda. Ayrıca dilerseniz bu ürüne çok daha ucuza sahip olabilirsiniz. Hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurarak tüm Farmasi ürünlerine %30 ila40 tl ye sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir