Full Coverage Likit Ve Strick Kapatıcı

Full Coverage Likit Ve Strick Kapatıcı ;Evden makyajınızı yapıp çıktınız. Ama o da ne? … Vitrin camlarında ya da asansör aynalarında karşılaştığınız yüzünüz hep yorgun, renk dengesizlikleriyle dolu ve hep bir şeyler eksik hissi mi uyandırıyor? Evet, o zaman mutlaka eksik bir şeyler kalmış demektir. Hatta belki de hep aynı hatayı yapıyor ve yüzünüzde iyi bir kapatıcı kullanmayı unutuyor olabilirsiniz. Ama Full Coverage Likit Ve Strick Kapatıcı ürünleriyle karşılaştığınızda bu çilenin sona ereceğini şimdiden müjdeleyelim.

 

Neden Full Coverage Likit Ve Strick Kapatıcı?

Yüzünüze güzel bir kapatıcı baz uygulamak bu işin ilk adımı olsa da ikinci önemli adımı ise doğru bir göz kapatıcısı seçimidir. Çünkü Aydınlık bir göz çevresi sizi her zaman olduğunuzdan daha genç, fresh ve dinlenmiş gösterir. Hem bu şekilde göz morluğu ya da gözlerin etrafında oluşan siyah halka görünümlerinden eser bile kalmaz. Kırışıklardan ve kaz ayaklarından söz etmiyoruz bile. Çünkü Full Coverage Likit Ve Strick Kapatıcı En başta da kırışıklık – kaz ayağı görünümlerinin hakkından gelmekte olan bir ürün.

Eğer göz çevresinde daha akışkan bir üründen hoşlanıyorsanız Farmsei full coverage likit, eğer daha kremsi kapatıcılardan hoşlanıyorsanız Farmasi full coverage stick kullanmalısınız. Her tipin de kendine ait 3 farklı rengi bulunuyor. Esmer bayanlar 04, orta kumral buğday tenliler 03, beyaz ve pembe tenliler ise 02 kullanmalı.

Full Coverage Likit Ve Strick Kapatıcı Nasıl Kullanılır?

Farmasi full coverage likit ve stick kapatıcı ürünlerinden likit olanı daha akışkan ve hafif bir üründür. Stick olanıysa daha yoğun, kremsi uzun süre kalıcı etkilidir. Eğer hafif, akışkan ve ince tabakalı ürünleri seviyorsanız likit olanından, tam kapatıcı ve yoğun bariyerli renk dengesi istiyorsanız stick olanını tercih edebilirsiniz. Böylelikle ışıl ışıl bakan parlak bakışlarınız olacak.

Ürünü dilerseniz parmak uçlarınızla dağıtabileceğiniz gibi dilerseniz de Farmasi Magic Sponge gibi güzel ve kaliteli bir sünger yardımıyla ya da Farmasi yüz fırçası ile de dağıtabilirsiniz. Ayrıca Full Coverage Likit Ve Strick Kapatıcı yüzünüzü boyutlandırmak ve aydınlatmak için de kullanabileceğiniz bir üründür. Bu güzel ürünlere %30 – %40 indirimli sahip olmak için hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formunu doldurmanız yeterli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir