Farmasi CC Ve BB Krem

Yeni makyaj trendlerini yakından takip edenler çok iyi bilir ki hafif ten makyajı 2018 – 19 yılında cilt görünümünü oluşturan yeniliklerden…  Yüzünüzde karşıdan bakıldığında belli olmayacak opak- şeffaf ve saydamlıkla birlikte kapatıcı dokusunu bünyesinde taşıyan incecik krem fondöten ve pudra dokunuşları son zamanların popüler ten makyaj uygulaması. Yani anlayacağımız öyle eskiden olduğu gibi avuç avuç fondöten damgaları ve kalın pudra tabakalarıyla yüzü nefes alamayan bir hale getirerek maskelemek yok.

Daha açık bir ifadeyle günlük yüz bazını oluşturacak niteliklerde sağlıklı bir ten görünümü sağlayan ürünler en ideali artık. Hatta ünlüler bile bu tarzı bıkmadan usanmadan uyguluyor. Aslında size bu görünüşü tek bir dokunuşla sağlayacak olan iki büyülü ürün var. Bunlar; Farmasi BB ve CC kremleridir.

 


BB krem mi Yoksa CC Krem mi?

Öncelikle tüm Farmasi ürünlerinde olduğu gibi bu ikilide de paraben, parfüm, SLS, alkol, triklosan yok.  Farmasi BB Krem içeriğindeki yararlı bileşenlerle hem yüzünüze faydalı olacak olan bir ürün, hem de günlük doğal bir makyaj bazı sağlayacaktır size. Formülündeki; kolojen, makademya yağı +vitamin B3 vitaminli yulaf ekstresi, Argan yağı İpek proteini ürünü cilt sağlığı açısından desteklerken üstü UV korumalı Güneş korumalı faktör 15 ise harika bir kalkan oluşturur.

Yüzünüzü solgunluktan kurtararak hafif kapatıcılığıyla gündelik ya da gece makyajlarınız için harika bir renk tonu ve sağlıklı ifadede baz oluşturur. Üzerinde istediğiniz ürünü kullanabileceğiniz gibi (fondöten, kapatıcı, pudra türevleri) ya da sadece bu ürünü sürerek de dışarı çıkabilirsiniz.

Ortadan koyuya – açıktan ortaya iki farklı renkteki Farmasi BB kremi mini cilt kusurlarınızı kapatmak ayrıca berrak pürüzsüz görünen bir cilde kavuşmak saniyelerinizi alacaktır.

 

Farmasi CC Krem

 

Color corrector yani Türkçe’de renk düzenleyici görevi gören CC krem;  25 Güneş koruma faktörü, multi mineral kompleksi,  makademya özü,  B3 vitamini yulaf özü,  İpek proteini , kolajen, Argan yağı C vitaminine sahip bir üründür. Ciltteki gözle görülür ve derin sorunlara endike olacak olan bu ürünle; renk eşitsizliği giderilerek, leke kontrolü sağlayabilirsiniz. Birbirinden farklı İki farklı tonu bulunan Farmasi CC krem, cil de hafif bir parlaklık da katan bir üründür aynı zamanda.

1 – ortadan koyuya

2 – açık

3 – en orta tonlarını kullanabilirsiniz. Tüm Farmasi ürünlerine %30 ila 40 daha ucuza sahip olmak içinse yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir