Bebeğiniz İçin Bakım Keyfi Farmasi Bebek Bakım Ürünleri

Bebekler, bu dünyadaki en hassas varlıklardır. Dünyaya geldiği ilk günden sonra  günler, haftalar ve aylar sürecek olan bebek koruması ise kesinlikle çiçeği burnunda taze annelerin üzerine düşen vazifelerdendir.  Bu durumda da bebeğinize seçeceğiniz bakım ürünlerini kendinizinkilerden 10 katı daha özenli seçmelisiniz.

Sıradan bebek şampuanları, krem ya da bebek losyonları seçtiğinizde bebeğinizin ipeksi ve kadife tenini incitecek ürünlerle karşılaşabilirsiniz. Bu da sizin için tamiri zor bir hayal kırıklığına, büyük bir pişmanlığa dönüşebilir. Oysaki Farmasi ürünlerinde;  paraben parfüm, SLS, alkol, ftalat, silikon gibi zararlı kimyasal ve içerikler bulunmaz. Bebeğinizin hassas tenine zarar vermeyecek olan Farmasi bebek bakım ürünleri açıklamaları ile hemen aşağıda bulunuyor. Ayrıca sitemizdeki katalog sayfalarından ürünleri teker teker inceleyerek de siparişinizi oluşturabilirsiniz.

 

Bebek Şampuan Ve Kremleri

1 – Farmasi Zeytinyağlı Bebek Şampuanı; doğadan bebeğinizin tenine natürel bir dokunuş olan bu ürünle zeytinyağının doğal içeriği minik bebeğinizin saçlarına ve tenine en nazik bakımı uuygulayacaktır.

2 – Farmasi Saç Açıcı Sprey; bebekler ilk doğduklarında dünyamıza uyum sağlama süreçlerinde cilt kuruluğu, saç konakları ve saç çitişmesi gibi negatif durumlarla karşılaşabilir. İşte bu gibi durumlarda imdadınıza yetişecek olan ürün özel olarak formülüyle Farmasi saç açıcı sprey olacaktır. Böylelikle minik yavrularınızın saçı ipeksi bir kayganlığa kavuşarak kolayca taranır ve yumuşakça parlarken taranır.

3 – Farmasi Baby Fresh Bebek Losyonu; Parfüm, SLS, paraben içermeyen  E vitaminli baby fresh bebek losyonu doğal zeytinyağı özleriyle formüle edilmiştir. Bebeğinizin nazik cildi için bundan daha iyi formül yok diyoruz.

 

Doğadan Gelen Bebek Ürünleri

4 – Farmasi Pişik Önleyici Krem; Pişik oluşumları anne ve bebeklerin başının en büyük derdidir. Oysaki Farmasi pişik önleyiciyle bebek pişikleri nötralize edilirken tedavi de olur.

5 – Farmasi Papatya Özlü Bebek Şampuanı; doğadan gelen papatya özlerinden elde edilen bu şampuan, dermatolojik testlerden geçirilmiş ve içerisine zararlı bileşenler bulunmayan bir üründür.

6 – Farmasi Zeytinyağı Ve Papatya Özlü Bebek Yağı; derinlemesine cilt bakımı ve nem sağlar. E vitaminlidir.

7 – Farmasi Bebek Kolonyası; alkolsüz bu ürün mis kokusuyla bebekleri ferahlatırken, soft ve zararsız içeriğiyle minik bebeğinizi huzurlu kılar.

Hemen yan tarafta bulunan farmasi üyelik formu nu doldurarak tüm Farmasi ürünlerini %30 %40 daha indirimli  satın alabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir