Farmasi Maske Çeşitleri Sadece 25.99tl

Farmasi’nin yeni cilt bakım serisinde yer alan;  aktif karbon maske, altın maske ve detox maskeyle tanıştınız mı? Kullanmadıysanız hemen almanızı öneririz. Örneğin serideki karbon siyah maske piyasadaki en etkili ürünlerden biridir. Siyah maske, cildi derinlemesine temizlerken siyah nokta oluşumunu azaltır. Ayrıca içerdiği aktif karbon sayesinde tüm kir ve yağı yüzeye çıkartarak ölü hücre kalıntılarını da temizlerken mıknatıs etkisi görür.

 

Farmasi Maske Çeşitleri Nasıl Kullanılır?

Haftada 1 – 2 kez kullanabilecek olan bu ürün 3.adımda kullanılabilir. Ürünü kullanırken temiz cilde göz -dudak çevresi -saç dibi hariç yüz – boyun bölgesine orta kalınlıktaki tabaka halinde şeklinde sürün.  30 dakika geçince kuruduğundan emin olduğunuzda yavaşça soyarak çıkartın. Böylelikle tüm siyah noktalar kökünden çıkar,  cildiniz aydınlanarak parlar. Farmasi siyah karbon maske her cilt tipine uygundur. Ayrıca paraben, parfüm, SLS, alkol, fitalat, triklosan gibi zararlı maddeler içermez.

 

Marine Detox Maske


Marine kompleks Detoks maske, cildinizi temizler ve yeniler. Özellikle de stres altında çalışan ve çevre kirliliğiyle karşı karşıya kalan şehir yaşamı içinde cildinize harika bir detox imkanı yaşatır.

Güçlü marine ekstresine sahip olan Detox maske,  termal sudan iki kat daha fazla mineral içerdiğinden gözenekleri sıkılaştırır. Deniz dibinden çıkarılan özel mineral kompleksi olan bu üründe oligomer ve biopterin adlı cilde canlılık katan yüksek mineraller bulunur. Bu ürün cildi derinlemesine temizlerken cilde parlaklık da katmaktadır. Ayrıca cildin nem dengesini korurken, cildin fazla yağını arındırır. Marine Detox maskeyi; göz – dudak -saç çizgisi hariç yüz – boyun bölgesinde kalın bir tabaka halinde uygulayarak 30 dakika bekleyin ve kurutun. Ardından yüzünüzden nazik hareketlerle ve acele etmeden soyarak çıkarabilirsiniz. Farmasi Maske Çeşitleri ni düzenli kullandığınızda; parlak, taze, nem dengesi düzenleşmiş ve gençleşmiş bir cilde sahip olabilirsiniz. Bu maskelere ve tüm Farmasi ürünlerine %30 ila 40 ucuza sahip olmak için hemen yanda  bulunan üyelik formu nu doldurabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir