Farmasi Nutri Bar

Biz kadınlar, aynanın karşısına geçtiğimizde ve birazcık fazlalığımız olduğunu hissettiğimizde hemen yeni rejim reçeteleri ve pilates hareketleri araştırması içinde buluruz kendimizi. Ama yine de en sıkı rejimin içindeyken dahi ufak tefek kaçamaklar yaparak tatlı şeyler yemeden duramayız. İş bu türlü tatlı krizleriniz tuttuğunda ve canınız atıştırmalık çektiğinde sizi sağlıksız olan cips, çikolata gibi abur cuburlardan kurtaracak olan harika bir Farmas, atıştırmalık önerisi var. O da Farmasi nutri bar yüksek lif içeren bu atıştırmalıklar sizi sağlıklı bir şekilde besleyeceği gibi tok da tutacaktır. Fazla fazla kalorili ve kilo aldıran atıştırmalıklardan kurtaracak olan bu ürün çok düşük kalorili ve ayrıca da son derece vitaminli ve besleyicidir.

 

Farmasİ Nutriplus Nutribar

Size gün boyu ihtiyacınız olan tüm enerjiyi sağlayacak olan Farmasi nutriplus taze ve lezzetli yer fıstığı içeren harika bir atıştırmalıktır. Ayrıca kuruyemiş içerdiğinden tüm gün ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi size sağlar. % 14 lif içerdiğinden mide/bağırsak florasını düzenler ve kabızlığı engeller.

Farmasi Nutri Bar İçinde Neler Var?

Hurma, Hindistan cevizi, yer fıstığı, kakao parçacıkları, fındık, keçiboynuzu, badem gibi birbirinden faydalı, mineral değeri yüksek, vitaminli ve doğal ürünlerle dolu bu atıştırmalık; demir magnezyum, manganez, fosfor potasyum Selenyum, Protein, lif, nişasta, kalsiyum, bakır, sodyum ve çinko da içermektedir. Sadece bu kadar da değil…  B/ C/ E / K vitaminleriyle de desteklenmiştir.  Mutlaka çantanızda bulunması gereken bu atıştırmalık; kan şekerinizi dengeler, ani açlık ataklarını bastırır, tatlı krizlerini giderir,  tokluk hissi verir.

Farmasi Nutriplus Chia Nutribar

Chia tohumlarıyla bezeli bu yemişin faydaları saymakla bitmez. Meksika / Guatemala’da yetişen chia tohumu, atletlerin kullandığı özel bir bileşen içerir. Ağırlığının 12 katına kadar su çekebilen jel muhteviyatındaki bu ürün, mideye tokluk hissi verir. Lif/ vitamin/ mineral /Omega 3 bakımından zengin olan bir antioksidan deposudur. Çilek tadındaki Farmasi Nutriplus Chia Nutribar ı her gün tüketmenizi öneririz.


Farmasi Nutri Bar Nutriplus Chia’nın Faydaları

Lif zengini bir gıda türevi olduğundan mide ve bağırsak işlevselliğini arttırır. Basura iyi gelir. Chia tohumu içerdiğinden yüksek miktarda tokluk sağlar. Tüm Farmasi ürünlerine %40 ila 30 indirimli sahip olmak için yan taraftaki Farmasi üyelik formunu doldurabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir