Farmasi Fulcoverage Likit Kapatıcı

Makyajınız ne kadar iyi ve özenli yapılırsa yapılsın, akşamdan kalmış, uykusunu iyi alamamış ve yeterince uykuya doyamamış mor gözler sizi daima ele verecektir. Bu yüzden makyajın en önemli adımlarından biri de aydınlık duran ve iyi kapatılmış bir göz çevresidir. Böylelikle her zaman yaşınızdan daha genç ve dinamik görünürsünüz. Farmasi Fulcoverage Likit Kapatıcı ile ise bunu başarmak çocuk oyuncağı. Göz altı morluklarını saniyeler içinde kapatarak nötrilize eden bu sihirli ürünle ideal kapatıcıya kavuşacağınızdan emin olabilirsiniz.

Mükemmel Kapatıcılık Farmasi Fulcoverage Likit Kapatıcı İle Mümkün

Ne yazık ki teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin bu günlerde ten rengimize ve cildimize uygun bir kapatıcı bulmak o kadar da kolay olmuyor. Zira kapatıcılar ya aşırı likit oluyorlar ya da aşırı  yoğun ve kalın… Bu da kapatıcı kullandığımızda bizi ele veren itici durumlardan olmakta. Oysaki bu ürünü kullandığınızda likit kapatıcılar gibi göz altlarınızdan akıp gitmez ve kalın kapatıcılar gibi sizi ele vermez. Aksine cildiniz gibi son derece doğal ve natürel durur. 3 rengi bulunan Farmasi full coverage likit kapatıcı sayesinde yüzünüze uyumlu ideal renk tonunu yakalayabileceğiniz gibi sürekli kullanımlarda da göz etrafında bulunan kırışıklıklardan kurtulabilirsiniz.
Çok belirgin göz morlukları için bile en açık olan 03 numaralı ürünü kullandığınızda anında morluklardan kurtulabilirsiniz. 04 numaralı olanı ise orta tonlar için ideal olan ten rengindedir.
Eğer esmerseniz veya buğday bir tene sahipseniz, corrector no 05 Warm Honey rengini kullanmalısınız. Tüm cilt tipleri için ideal olan Farmasi Fulcoverage Likit Kapatıcı cildinizi eşitlediği gibi göz çevresini mineral bakımından besler. Ayrıca  teninizi ve yüzünüzü pürüzsüz doğal ve parlak gösterir. Ayrıca kremmsi yapısıyla da çok kolay dağılır.

Hangi Renkleri Mevcut

Farmasi full coverage uzun süre yüzde kalan bir üründür. Ayrıca pembe, somon tonu, soft orange tonları da mevcuttur. Bu ürünle yüzünüzü boyutlandırmak için kontür çizgileri dahi yaratabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir