Farmasi İn Love Kadın Parfümü Küçük Bir Aşk Hikayesi

Tıpkı karakterinizle insanların akıllarında ve kalplerinde yer etmek istediğiniz kadar parfümünüzle de unutulmaz olmak istemez misiniz? Bu durumda size sıradan parfüm algısını kıran ve sizi  caddelerle sokaklarda dolaşan onca insandan ayrıştıracak tipik özelliklere sahip bir parfüm gerek. Korkmayın sakın… Böylesi bir parfüm için kucak dolası para ödeyerek ne bütçenizi zorlamanıza, ne de parfüm arayışı için saatler harcamanıza gerek yok. Çünkü ihtiyacınız olan bu exculusive parfüm tam da gözlerinizin önünde duruyor.

 Farmasi in Love günümüz modern ve çağdaş parfümlerinden çok daha farklı notalar ve rüzgarlarla geliyor. Duygusal zamanlardan kalan bu romantik, retrovari ve eski notalarla yüklü bir parfüm ve günümüzde o özlenen vintage / Retro etkilerini var gücüyle teninize yansıtacaktır.

Nerde o eski günler, nerde o eski aşklar ve yaşananlar iç çekişlerini adeta sizlere kokusuyla dahi unutturacak olan bu parfüme dikkatle bakın. Farması in Love parfüm çiçeksi ve odunsu notalarıyla vurduğu her kesin aklını başından alacak bir etkiye sahiptir.  Kalıcılığı oldukça yüksek olan bu parfüm,  günlerce etkisini kaybetmeyecek alt notalara da bezelidir aynı zamanda. Kısacası her yaştan kadının zevkle kullanabileceği Farmasi in love çok özel bir parfümdür.

 

Farmasi in Love Kadın Parfümünün İçinde Neler Var?

 

Mandalina, mis kokulu taze toplanmış Gardenya çiçeklerinin o eşsiz kompozisyonundaki üst notalar, yılang yılang özleri, Yasemin çiçeğinin narin dip notaları,  Sandal ağacı, Paçuli, Beyaz misk, Amberin romantizm yaratan sıcak nüansları bu parfümde sentezlenmiş.

 

Romantik Kadınların Kokusu Farmasi in love Kadın Parfümü

 

Her zaman parfümünüzle anılmak ve kendinizden söz ettirmek istyorsanız, işte size vintage etkilerine sahip klasik ve unutulmaz bir parfüm Farmasi in love …  Farmasi İn Love kadın parfümü her kadının parfüm koleksiyonunda bulunması gereken nadide bir parfüm olarak sizin koleksiyonunuzda da mutlaka yer almalı ve davetlerin, özel gecelerin nadide kokusu olarak teninize dokunmalıdır. Tüm Farmasi ürünlerine ve bu ürüne %30 %40 daha indirimli fiyatlara sahip olmak için Farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli olacaktır.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir