Farmasi Botanics Şampuan

İnsanlar arasında nasıl ki cilt tipleri farklıysa nefes alan saç diplerimiz de aynı şekilde birbirinden faklı bir yapıya sahiptir. Bu yüzden her saç tipine farklı yapı taşlarına sahip olan şampuan türleri gerekir.  Örneğin uzun dönem tek tip şampuan kullanımı saçlar, saç kökleri ve saç derisi için son derece  tehlikeli bir uygulamadır.  Zira bu eylemin ardından uzun zaman sonra saç ve deri sağlığı bozulabilir.

Sıradan şekilde ve alelade bir biçimde seçilmiş olan saç şampuanları içinde zararlı kimyasalları barındıran ürünlerden oluşmaktadır. Ve bu bileşenler zamanla saçlarda mat bir görünüm yaratırken saç dökülmelerine de sebebiyet verir. Oysa ki  Farmasi Botanics şampuan türleri kimyasal içermez.
Ayrıca Botanics şampuan; paraben, SLS, alkol, triklosan, tuz türevleri  de içermemektedir.
Saç tipinizi belirledikten sonra size özel olan Farmasi Botanics şampuanınızı kolaylıkla seçebilirsiniz.

Çabuk Yağlanan Hacimsiz Saçlar İçin

Eğer yağlı saçlara sahipseniz saç derinizde kepek gibi kalıntılar birikerek saç derişinizin zamanla nefes alması engellenecektir. Bunun sonucunda da saç dökülmesi kaçınılmaz sonlardandır.  Sizin için gerekli olan şampuan tipi ise saç derisini temizleyen Farmasi Botan kullanmaktır.

Yağlı Ve İnce Telli Şekil Alamayan Saçlara Özel Şampuan

Eğer saçlarınız yağlı, cansız zayıf ve ince telliyse, saçlarınıza şekil vermekte çok zorlanıyorsunuz demektir.  Kalitesiz ve kimyasallarla yüklü saçlarınızı her gün yıkasanız da bu etki değişmez ve saçlarınız günden güne güçsüzleşmeye devam eder. Oysaki Farmasi Botanics Adaçayı özlü şampuan, saçlarınızda kepek oluşumunu engellerken, koparak dökülmelerin de önün geçerek saçı dipten uca güçlendiren formülüyle saçlarınızı günden güne besleyecektir. Farmasi Botanics Şampuan İle tüm bunların üstesinden gelebilirsiniz.

Kuru Ve Yıpranmış Saçlara Özel Şampuan

Saçlarınıza kaybettiği nemi kazandırarak saç kökünü ve tellerini onaran, ayrıca ekstra yumuşatacak olan ürün Farmasi Ginseng özlü şampuandan başkası değildir. Ayrıca bu ürün saçlarınızı muhteşem bir şekilde de parlatacaktır. Farmasi Botanics Şampuan tüm saç tipleri için etkili bir formüle sahiptir. Ayrıca bu ve diğer Farmasi ürünlerine %30 ila 40 indirimli sahip olmak için Farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir