Farmasi Mr. Wipes Temizlik Ürünleri

Farmasi markasını ön plana çıkan kozmetik, parfümeri ve kişisel bakım ürünleriyle yakından tanıyoruz. Öte yandan Farmasi markası,   gıda takviyeleri ve  ev temizlik ürünlerinde de evlerde ve mekanlarda hijyen sağlayan Farmasi Mr. Wipes Temizlik Ürünleri gibi ultra kaliteli türevleriyle de  ev hanımlarının beğenisini toplamayı sürdürüyor. Bu konuda Mr. Wipes Bio Home serisi, ev/ofis/ mekan temizliklerinde dipten uca kullanabileceğiniz geniş ürün yelpazesiyle aranan ve beğenilen ürünlerden oldu bile.  Mr Wipes Bio Home serisinde bulunan ürünlerde;  paraben, klor, fosfat türevi zararlı kimyasallar yer almıyor.

Farmasi Mr. Wipes Ürünleri Sağlığa Zararlı Maddeler İçermez

Örneğin evinizde bulunan yaşlıların, yaşı ilerlemiş ebeveynlerin, alerjik/astımlı ya da koah  hastası kişilerin en önemlisi de çocuk ve bebeklerin odalarını temizlerken artık aklıızı kurcalayan ve sizi tedirgin eden hiçbir detay olmayacak. Zira doğaya ve insan sağlığına zararlı kimyasallar ve maddeler içermeyen Mr. Wipes var.

Çocuklarınızın odasını temizlerken bile güvenle kullanabileceğiniz bu ürün serisinin içinde; Boya Formaldehit bulunmadığı gibi Mr. Wipes ürünleri doğal yağlar içermektedir. Ayrıca Doğada çözülebilen özel formülüyle tam bir çevre ve doğa dostudur. Teneffüs ettiğinizde akciğerlerinizle dost ve aynı zamanda da teninize değdiğinde teninizle dost olan bu ürünleri hiç çekinmeden ve sağlık endişesi duymadan güvenle kullanabilirsiniz. Çamaşırlarınızda kalıntı bırakmayacak olan ve GDO içermeyen üstün leke çıkarıcı gücündeki bu ürünleri, gönül rahatıyla kullanabilirsiniz.

Örneğin serinin içinde yer alan Konsantre çamaşır ürünleri % 86 çok daha etkilidir. Endike olduğu alanlar; süt lekesi, makyaj lekesi kan lekesi, meyve suyu lekesi gibi çok inatçı leke çeşitleridir. 60 dereceye programlanan çamaşır makinenizde tüm lekeleri çıkarabilir.

Bereketli Ambalajında Yoğun Ve Hijyen Temizlik Anlayışı

Mr Wipes konsantre çok amaçlı temizleyici;  bu ürünü çamaşırlarınızda kullanabileceğiniz aynı zamanda hem evinizin her köşesinde da kullanabilirsiniz. Güçlü formülü sayesinde tüm lekeleri söker atar. Mr Wipes konsantre çok amaçlı temizleyicinin içeriğinde; Soda,   Boraks, Hindistan cevizi yağı, Palm yağı türevinde ki doğal yağlar mevcuttur. Einizin her noktasında Banyodan mutfağa, yerlerden camlara,  duvarlardan halılara koltuklardan masif türevlerine kadar her bölgede kullanabilirsiniz. Özel parfümü sayesinde ortama uzun süre kalıcı güzel kokular yayar ve  durulama gerektirmez. Dermatolojik olarak test edilmiş olan bu ürün, ölçü kabı hediyelidir ve konsantre formülü sayesinde berektlidir. Farmasi Mr. Wipes temizlik ürünleri ni kullanın karlı çıkan siz olun diyoruz. Bu ürüne ve tüm Farmasi ürünlerine %30 ila 40 ucuza sahip olmak için hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir