Farmasi Ready To Glow İle Yılbaşı Gecesi Göz Alıcı Bir Parlaklık

Farmasi’nin yeni ürünü ile tanışın! …  Artık makyaj denince akla ilk olarak ışıltılı ürünler geliyor. Makyaj trendlerini feci halde etkileyen bu ekolü makyaj severler de çok sevmiş olacak ki bu moda bitecek gibi de görünmüyor ayrıca. Aydınlık ve parlak cilt görünümleri çeşitli ürünlerde arana dursun, Farmasi’nin yen ürünü olan Farmasi Ready To Glow ile de cildiniz aradığı özenli uyumu yakalayacaktır.

Zira kimi parlatıcılı makyaj ürünleri ciltte son derece yapay ve suni dururken, kimi ürünlerse cilde aradığı doğal aydınlık ve ışıltıları kolayca katabiliyor. İşte Farmasi Ready To Glow  de bunlardan biri. Cildi son derece natürel efektlerle aydınlatacak olan bu ürünle doğal ya da iddialı makyaj görüntüleri ise birbiriyle güzellikte yarışacak ifadeleriyle yüzünüzde yer alacaktır. Farmasi Ready To Glow Işıltılı Vücut Losyonu Serisi özel formülüyle sizi tepeden tırnağa farklı bir ışıltıyla saracak. Ayrıca 7 /24 dilediğiniz her ortamda kullanabileceğiniz bu ürünü;  yüz, dekolte, kollar, sırt, bacak ya da büst bölgenizde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Her Cilt Rengine Uyumlu Işıltı Seçeneği

Bronz, altın, gümüş renk seçenekleriyle; porselen beyazlığında, sarı ya da pembe cilt altı tonunuza uygun veya buğday ve esmer tene uygun ışıltıları dilediğiniz tonda seçebilirsiniz. Hafif yapılı bu losyonlar büyüleyici meyve ve çiçek kokularıyla da harmanlanmış.  Toplamda üç farklı renk seçeneği sunan Farmasi Ready To Glow Işıltılı Vücut Losyonu ; bronz, altın ve gümüş renklerinde her tüp cilt tonuna uyumlu şekilde tasarlanmış.

Farmasi Ready To Glow İle Yılbaşı Gecesi Muhteşem Bir Görünüm

Işıltıyı seven bir kadın mısınız? O zaman yaşadınız. Zira yaklaşan yılbaşı gecesinde ve sonrasındaki davet , konser, kutlama türevindeki tüm aktivitelerinizde salonların fark edilen ve fark yaratan ışıltılı kadını olmanız için bu ürün sizlere yüksek bir aura sunacaktır. Kalıcı formülü sayesinde akma, dağılma ya da bulaşma yaşatmayacak olan bu ürün harika bir parfüm kokusu ve mükemmel bir ışıltıyla sizi saracak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir