Farmasi Zen Extension Lash Maskara

Kadınların bakışlarındaki o vurgulu ifadenin altını çizen bir nokta varsa o da kuvvetli ve güvenebileceğiniz bir maskaradır. Kaliteli seçilmiş olan bir maskara sizi gün boyu destekleyeceği gibi akma, bulaşma yapmadan gün boyu görünüm açısından büyük bir destekçi olacaktır.

Bu anlamda Farmasi Zen Extension Lash Maskara dan yararlanabilirsiniz. Bu ürünün kirpiklerdeki duruşu oldukça güzel ve farklı..  Eğer Farmasi dünyasına hızlı bir giriş yapmak istiyorsanız ve yeni bir ürün denemek istiyorsanız işe bu ürünle başlayabilirsiniz. Kaınların kaliteli bir maskaradan beklentisi, ; kirpiklerimi uzatması, hacimli ve dolgun göstermesi ve gün boyu akma, bulaşma yapmadan kirpiklerde dolgun bir görüntüyle kalabilmesidir.Kışa özel yenilenen ambalajıyla Farmasi Zen maskara ise bu konudaki tüm beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayabilecek olan ürünlerdendir.

Öncelikle kirpiklerinizi sürdüğünüz anda çok güzel uzatıyor ayrıca daha da dolgun gösteriyor. Siyah tonunun duruşu harika… Yanı sıra birçok maskarada yaşanan kirpik yapışması sorunlarını yaşatmıyor. Aksine kirpikleri tek tek ayırıyor. Farmasi Zen Extension Lash Maskara nın tek katta daha doğal bir bitişi varken 2. Katı uyguladığınızda daha uzun ve dolgun kirpiklere sahip olurken mükemmel bir bitişle karşılaşıyorsunuz. Ayrıca maskara fırçasının ergonomisi çok kullanışlı zira hem alt, hem de üst kirpiklere sürerken zorlanmadan kolayca uygulanabiliyor.

Farmasi Zen Extension Lash Maskara Nasıl Kullanılır?

Farmasi Zen Extension Lash maskarayı uygulamadan önce mutlaka kirpik kıvırıcısı kullanmanızı öneririz. Böylelikle kalkık ve kıvrılmış kirpiklerinizde çok daha iyi bir sonu alabilirsiniz. Yapısı biraz ıslak olan bu bir maskara türevini kirpiklerinize uyguladıktan sonra birkaç saniye bekleyerek kurutmanız yerinde bir uygulama olacaktır.

Temizlemesi Çok Kolay

Örneğin  üst kirpiklere uyguladıktan sonra 2 – 3 saniye bekleyerek alt kirpik kısmına geçiş yapabilirsiniz.  Farmasi Zen Extension Lash Maskara nın uzunlu, kısalı kıllara sahip olan plastik uçlu bir fırçası var. Bu maskara aparatının üzerinde bulunan kısa kıllar kirpiklere dolgunluk verirken, uzun kıllar ise kirpikleri tek tek ayırıp uzatıyor. Ayrıca kirpiklerden çıkartması ve temizlemesi de çok kolay zira kolay silinen bir maskara. Çıkartırken farkı siz de hissedebileceksiniz. Bu ürüne ve diğer Farmasi ürünlerine %30 ila 40 daha ucuza sahip olmak için hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir