Farmasi Starlooc Maskara

Farmasi Starlooc Maskara ; Kirpiklerinizin seyrek, düz ve güçsüz olmasından mı şikayetçisiniz? Üzülmeyin. Çünkü şimdi Farmasi Starlooc Maskara Var. Ekstra dolgun kirpiklerle fark yaratmak artık çok kolay… Elbette bugün sözünü edeceğimiz bu ürünle…  Özel çam şeklindeki fırça tasarımı ile kirpiklerinize tek dokunuşta daha fazla maskara yükleme imkanı sunan bu ürün,  aynı zamanda da dipten uca ekstra dolgunluk ve hacim vererek hep sahip olmak istediğiniz kirpik efektini gözlerinize kazandıracaktır.

Farmasi Starlooc Maskara İçeriğinde Neler var?

İçeriğindeki Keratin, Vitamin E ve Provitamin B5 takviyeleri bulunan bu ürünle kirpikleriniz ultra bakım etkisiyle güçlenecek ve yeniden doğacak. Bu ürünü kullanan bayanlar maskaradan çok memnun. Ortak fikirleri rimelin kıvamının ne kuru, ne de çok akışkan olmadığından yana. Yani tam da istedikleri kıvamda olduğunu belirtiyorlar. Dolayısıyla da sürerken ne kirpiklerinizde kuru etkilerle batma hissi yaratmıyor, ne de  su gibi gözünüzün nemiyle akıp gitmiyor.  Ayrıca esnek ve kıvrımlı yapılı ergonomik fırçasıyla kirpiklere İstenen kıvrımı ve uzunluğu saniyeler içinde kazandırıyor. Çok fazla dökülme yapmayan ayrıca da kolay temizlenebilen bir maskara türevi Farmasi Starlooc Maskara Ayrıca kirpiklerinize gözle görülür bir  hacim kattığı da kesin.

Gözlerinize Farmasi Starlooc Maskara Çektiğinizde bakışlarınızın saniyeler içinde anlam ve ifade kazandığını siz de görebileceksiniz. Yoğunlaşmış kirpikler bakışlarınıza güç kazandırırken  yüz ifadeniz de asla yorgun ve bezgin görünmeyecektir. Günün hangi saatinde olursanız olun.

 

Farmasi Starlooc Maskarayı Nasıl Sürmelisiniz?

Öncelikle kirpik  kıvırıcıyla kirpiklerinizi kıvırın. Ardından kirpik dibinden uçlara doğru üst kirpiklerinize sürmeye başlayın. Bu esnada kirpik diplerinden başlayarak altlara doğru zig zag hareketleriyle inebilirsiniz.  Kuruması için 1 dakika bekleyin ve yoğun kalıcılık ve efektif kirpikler  için bir kat daha sürün.

 

Maskara Seçerken Bunlara Dikkat!

Maskara alırken ürünün aldığınız rimelin fırçasına da dikkat etmelisiniz. Ne çok sık, ne de çok ayrık fırçalardan olmamalıdır. Ayrıca kıvrık yay biçimindeki maskara fırçaları kirpikleri kıvırmak konusunda başarılıdır. Hafif ve doğal bir göz makyajı istiyorsanız, üst kirpiklere maskara sürmeniz yeterli olacaktır. Yanı sıra yağmurlu günlerde waterproof özellikli rimellerden kullanmalısınız. Tüm Farmasi ürünlerini %30 ila 40 indirimli almak için yanda bulunan Farmasi üyelik formunu doldurmalısınız.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir