Farmasi BB Mat Ruj Ve BB Krem

Farmasi BB Mat Ruj Ve BB Krem ; Bu gün sizlere Farmasi’den gelen Perfecting BB Matte Lipstick SPFli ruj lardan söz edeceğiz. Seride tamı tamına 15 adet ruj bulunuyor. Özellikle dudaklarda nem dengesini sağlayan bu ürünle 4 mevsim çatlaksız bakımlı ve nemli dudaklara sahip olmak elinizde. BB kremi duymayan yoktur herhalde. dünyaca ünlü bu ürünün Farmasi BB krem serisinde; BB göz altı kapatıcısı, BB ruj gibi ürünler mevcut,  serinin en popüler rengi ise 01 numaralı mat ruj seçeneği.  Ayrıca 01 kod numaralı püre Farmasi BB ruj bu serinin en tatlı ve sakin ayrıca da popüler renklerinden.

Farmasi BB Mat Ruj

Geliştirilmiş özel formülüyle dudaklarınızı kurutmadan yumuşacık bir yapı kazandıracak olan bu ürünle doğal dudak renginde mat bir ton yakalamaksa çok kolay. Böylelikle makyajlı ama makyajsız görünüm konforunu yaşayabileceksiniz zira bildiğiniz gibi bu günlerde soft ve yokmuşçasına doğal makyajlar oldukça trend.

Ayrıca dudaklarınıza sürüldüğünüz an dudak çizgileriniz kusursuz bir görünüm kazanacak.  Zengin içeriğiyle her kullanıcıya anti aging etkiler yaşatacak olan bu ürünle kırışıklıklarla vedalaşabilirsiniz. Ayrıca ürün güneş koruma faktörlüdür ve güneşin zararlı uv ışınlarına karşı sizi 4 mevsim korur.  SPF li özelliğiyle cildinizi, vücudunuzu güneşin zararlı ışınlarından koruyacak olan bu ürün BB ruj sayesinde dudaklarınızı da çepe çevre koruyacak.  Gece ve gündüz kullanılabiliyor olması da büyük bir avantaj. Dudakta yumuşacık durması mat olmasına rağmen tüm çatlakları ortaya çıkarmaması ise BB rujun en başarılı yanlarından.. Hem mat olup hem de dudakları yumuşacık yapan mat rujlardan piyasada çok az var.

Yanı sıra ürünün ambalajı çok şık… İç açıcı turkuaz mavisi tasarımıyla güne iyi bir başlangıç yapmanız için küçük ama etkili sebeplerden biri olacaktır. Ayrıca tetikleyici rengiyle makyaj çantanızda da  size kendini gün boyu hatırlatacak ve ayna karşısına geçtiğinizde onu kullanmadan yapamayacaksınız.

Farmasi BB Krem

Farmasi BB krem ise 01 – 02 – 03 – 04 renk tonlarıyla açık renk tonu, açıktan ortaya, orta ve ortadan koyuya renk seçenekleriyle porselen ciltlilere, pembe tenlilere, buğday tenlilere ve esmerlere hitap edebiliyor. Her türlü yüz, baz, pudra efekti, göz makyajınızla harika bir uyum sağlayabilecek olan bu ürünle gün boyu ipeksi görünümde bir cildiniz olacak. Bu ürüne ve diğer tüm Farmasi ürünlerine %30 il 40 indirimli sahip olmak için yanda bulunan Farmasi üyelik formunu doldurmalısınız.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir