Farmasi Quattro Aria Erkek Parfümü

Farmasi Quattro Aria Erkek Parfümü ; artık erkekler de  kadınlar kadar  görünümlerine, bakımlı olmaya ve güzel kokmaya önem veriyor. Eğer siz de koşuşturmalı günlerde, en aktif zamanlarda ya da kendinize ayırdığınız özel zamanlarda ve sosyal yaşamınızda güzel kokmaya özen gösteren bir erkekseniz işte sizi bir dakikalığına duraklatacak ve dünyadan alarak en güzel kokular diyarına taşıyacak olan erkek parfümü karşınızda duruyor. Kokulara önem veren bir erker olarak evinizde değerli bir parfüm koleksiyonu bulunuyor olabilir. Eğer esasns alanında yaşamınıza  yeni bir soluk getirmek istiyorsanız da Farmasi Quattro Aria erkek parfümü odunsu ve aromatik esansıyla sizi farklı bir dünyaya davet ediyor.

Farmasi Quattro Aria Erkek Parfümü İçeriğinde Neler Var?

Greyfurtlu, limonlu, odunsu ve kakule üst notalarla size gök yüzünde eğlenceli bie gezi yaptıracak olan bu ürünle kalp notasında yeşil elma ve adaçayı esanslarıyla buluşmak ise saniyeler sürüyor. Dip notalarda ise odunsu misk bulunuyor.

İndirimli Erkek Parfümü Fırsatı

Derin Mavi cam şişesinde mesafenin ve karizmanın hakimiyetşini süren bir ambalajla donanmış olan bu ürün maskulen şişe tasarımı ve zengin içeriğiyle her kesin nefesini kesiyor.  Quatro Aria erkek parfümü fark etmiş olacağınız gibi de bir ilke imza atmakta. Zira erkek parfümünde yeşil elmaya yer verilen bu ürünler ezberleri bozabilir, bendlerinizi kırabilir ve ön yarfılara meydan okuyabilirsiniz. Yeşil Elma bu ürüne temiz, ferah, fresh, dinamik tarz da sunuyor yanı sıra.

İçeriğindeki odunsu esans ve misk sayesinde uzun süreli kalıcılık kulvarını balarıyla göğüsleyen bu parfüm sayesinde siz de eşsiz kokabilirsiniz.  Farmasi Quattro Aria erkek parfümü nde üst notalarında greyfurt, fesleğen gibi esansiyellerle buluşan elma kokusu ise adeta bünyenizde ve ruhunuzda bir bahar tazeliği yaşatacaktır. İnsanlar üzerinde hem ayrı bir sempati, hem de cool bir imza bırakacak olan bu ürünle siz de eşsiz kokan sayılı erkekler arasında yerinizi alabilirsiniz.

Bu ürüne online sayfalarımızdan bu aya özel olarak çok daha indirimli fiyatıryla ulaşabileceğiniz gibi dilerseniz bu ürüne ve tüm diğer Farmasi ürünlerine hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formunu doldurarak  %40 %30 daha indirimli fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir