Farmasi Bianca Kadın Parfümü

Farmasi Bianca kadın parfümü ; çiçeksi kokulardan hoşlanan biriyseniz işte Farmasi’den size muhteşem bir seçenek daha… Çiçek notalarından oluşan bu parfüm oldukça kalıcı kokulardan biridir.  Farklı parfüm yansımalarını size sunacak olan bu ürünle gün boyu çiçekler gibi kokabilirsiniz.

Ayrıca çiçeksi bir  koku olduğu kadar da masum değil iddialı Farmasi parfümlerinden biridir. Her döneme ve her yaşa hitab eden tavrıyla 4 mevsime uygun ürünlerden biri. Bu parfümü aldığınızda yaz mevsimi için ayrı , kış mevsimi için ayrı parfüm arayışına çıkmanıza ve  fazladan masraf yapmanıza gerek kalmaz. Farmasi Bianca kadın parfümü içerdiği çiçek kokulu taze notalarıyla bahar mevsimlerine de çok yakışan bir üründür.  Hangi yaştan olursanız olun 7 /24 kullanılmaya müsait esanslardan biridir.

 

Farmasi Bianca Kadın Parfümü İçinde Neler Var?

İçeriğinde;  yasemin, zambak ve beyaz şekerin baharatlarının tatlı notalarla bir bileşenini bulabileceğiniz bu üründe sedir ağacı ve amber yansımaları da kokuya enerjik yansımalarıyla çarpıyor.

 

Farmasi Bianca Kadın Parfümü Nasıl Kullanılmalı?

Yanı sıra bu ürünü  aynı adı taşıyan losyonunu kullandığınızda etkilerini daha uzun süreli ve vurgulu bir biçimde teninizde ve benliğinizde hissedebileceksiniz. Bu sebepten önceliklikle baz olarak Farmasi Bianca kadın parfümü n losyonunu kullanarak ardından da parfümünü sıkmanızı öneririz. Böylelikle 7/24 teninize süren bu efektif kokuyu teninizde daha güçlü bir şekilde hissedebileceksiniz Adeta sizin kokunuza dönüşecek olan bu auradan ise ayrılmak bile istemeyeceksiniz.

Ürünü;  kulak arkasına, el bileklerine ve ısı yayan vücut noktalarında etkin bir biçimde sürerek kullanabilirsiniz. Bu  ürüne bu aya özel indirimli fiyatıyla hemen şimdi çok daha ucuza sahip olabilirsiniz. Ayrıca Farmasi ürünlerine %30 %40 daha indirimli fiyatlara sahip olmak için hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir