Farmasi Mat Likit Ruj İle Bahara Özel 3 Yeni Renk

Farmasi Mat Likit Ruj İle Bahara Özel 3 Yeni Renk ; Makyaj yapmayı seven bayanlar çok iyi bilir ki aynı bünye içinde yani tek bir ruj içinde hem mat, hem de likit ruj karışımını bulabilmek harika bir kullanım konforu getirir. Zira mat rujların kapatıcı ve koyu pigmentasyonunun yanı sıra sürüş kolaylığı da bayanların bir rujda bulabilecekleri çoklu özellikler arasında yer alır. Yani Farmasi Mat Likit Ruj için tek bir taşla çok kuş diyebiliriz.

Üstelik de mat+likit özelliği taşıyan rujlar bu sene kozmetik alanında trend toppicler listesinde yer alıyor. Yanı sıra Farmasi Matte ruj çeşitleri de bayanlar tarafından sevilerek kullanılan ürünlerden.

Neden Farmasi Mat Likit Ruj?

Bu sorunun cevabını şöyle sıralayabiliriz. Öncelikle likit ve mat rujlar dudaklarda daha uzun süre kalıcı etkiye sahip olan ruj çeşitlerindendir. Yanı sıra kalıcılığı ile dikkat çeken Farmasi Mat Likit ruj çeşitleri ürünün kapak kısmında bulunan uzun fırçası sayesinde kolayca sürülme imkanı sunar.

Farmasi Mat Likit Ruj Nasıl Sürülür?

Her şeyden önce Farmasi Mat Likit Ruj unuzun dudaklarınızda daha sağlıklı, ışıltılı ve parlak gözükmesi aynı zamanda daha uzu saatler kalıcı olması için bazı ön hazırlıklar yapmanızda fayda var. Bunun için öncelikle dudaklarınıza hafif peeling uygulayarak tüm pürüzler, kuru ölü derileri arındırabilirsiniz. Sonrasındaysa dudaklarınızda Farmasi Zero Lip Balm kullandığınızda duadaklarınız harika bir şekilde nemlenecektir. sonra Farmasi mat likit rujunuzu sürdükten sonra Farmasi Kamuflaj  kapatıcı stick kullanarak dudak renklerinizi sabitleyebilirsiniz. Sonrasında rujunuzla aynı tonda Farmasi dudak kalemi kullanarak dudaklarınızı çevrelemenizi öneririz.

Sadece Farmasi Mat Likit Ruj sürümü içinse; ruj kapsülünün içindeki fırçayı çıkararak dudaklarınızın ortasından sürmeye başlayabilirsiniz. Likit mat Farmasi rujlarından sürerken dudaklarınızı birbirine yapıştırmanız önerilmez. Dudaklarınızın kuruması için bir süre beklemeniz önerilir. Sonrasında peçete ile aşmaları silebilir ya da kapatıcı ile üzerinden geçebilirsiniz.

Farmasi Mat Likit Ruj Anında sabitleşen ve kuruduğunda sağa – sola bulaşmayan harika bir ruj çeşididir. Birbirinden farklı ve canlı renklere sahip olan bu üründe oldukça kremsi bir yapı bulabilirsiniz. Başlangıçta oldukça akıcı olan bu ürün sonrasında matlaşarak sabitleniyor. Kokusu ise oldukça hoş… Sonbahara özel renk skalasına eklenen yeni renkleri ise bir harika. Doygun nüde pembe, nar kırmızısı ve kiremit tonları gibi bu renklere bayılacaksınız. Ayrıca tüm Farmasi ürünlerine %30 ila 40 indirimli sahip olmak için hemen yan taraftaki Farmasi üyelik formu ile üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir