Farmasi Extreme Curl Maskara

Farmasi Extreme Curl maskara; Kuşkusuz kadınların cazibelerini yüksek noktada gösterebilmelerinin en büyük anahtarı etkili bakışlardır. Elbette gözlerde etkili bakışlar yaratmak içinde bazen sadece natürel gözler yeterli olmayabilir. Gözlerinizi Farmasi gibi yüksek kaliteli ürünlerle desteklediğinizde, daha yüksek ve güçlü efektlerdeki bakışlara sahip olacağınızdan kuşkunuz olmasın.

Eyelineri çekilmiş ya da sadece göz bazı uygulanmış bir göz çevresinde darmadağın kendi haline bırakılmış kirpikler sizce derin bakışlar konusunda ne adar etkili olabilir ki? Oysaki dolgunlaştırılmış, duble efektlerle koyulaştırımış ve kıvrılmış kirpiklerle efsane bakışlara sahip olabilirsiniz.

Efsane Bakışlar Farmasi Extreme Curl İle Mümkün

İşte efsanevi bakışlara ancak Farmasi Extreme Curl kullanarak sahip olabileceğinizi söyleyebiliriz. Zira bu maskara yeni formülü ve dizaynıyla Kirpik kıvırma ve uzatma konusunda uzman… Bu yüzden şu aralar bütün kadınların en çok sevdiği ve tercih ettiği maskaralar arasında yer alıyor.

Maskaranın tek kat uygulanmış hali bile mükemmel. Daha kirpik kıvırıcı gücünden söz etmedik bile. Kısacası yüksek kıvırma gücüne sahip fırça aparatı, kullanım kolaylığı, kirpiklere yağ gibi sürülen özellikleri ve yoğun pigmentasyonlu kapatıcı gücünü gördüğünüzde siz de bu maskaraya bayılacaksınız.

Sağlıklı Ve Kullanışlı Bir Maskara

En güzelli de göz gibi hassas ve önemli bir organda Farmasi’nin helal ve katkısız ürününü kullanıyor olmamız. Bu yüzden görsel efekti ve güçlülüğünün yanı sıra bu ürünü sağlık açısından da içiniz son derece rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. İçeriğinde insan sağlığına zararlı bir madde yok. Bu yüzden gönlünüz rahat bir şekilde kullanabilir hatta çevrenize dahi tavsiye edebilirsiniz.

Farmasi Extreme Curl ebat olarak 14 ml’lik boyutta. Yani makyaj çantanızda ya da günlük çantanızda bulundurarak kısacası gün boyu yanınızda rahatça taşıyabilir ve dilediğiniz anda göz makyajınızı tazeleyebilirsiniz. Yanı sıra kullanışlı Uzun ve esnek bir fırça aplikatörü var. Fırçası natürel kıl ve eğimli bir tasarıma sahip. Bu ergonomisiyle de kirpikleri dipten uca kadar mükemmel bir şekilde kavrıyor. Bu haliyle de gözlerde mükemmel bir takma kirpik etkisi yaratıyor. Farmasi Kasım kataloğu nda bulabileceğiniz bu ürüne yanda bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurarak %30 ila 40 daha ucuza sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir