Farmasi Latte Lipstick Kasım Ayına Özel %50 İndirimli

Farmasi Latte Lipstick ; Likit formdaki mat rujlar hepimizin bildiği gibi ilkbahar ve yaz mevsimine daha çok uygun olan ıslak bitişli ürünlerdir. Yaz mevsiminin yakıcılığında ve bronz tende kendini iyiden iyiye gösteren bu nemli, ıslak ve ışıltılı rujlar Haziran, Temmuz aylarında dudaklarda muhteşem durur durmasına ama kış geldiğinde ise mat rujlara meyil etmemek de imkansız gibidir. Gümüş rengine bulanan gökyüzü, serinleyen hava, ağaçlardan dökülen sararmış ve kurumuş yapraklar, yağan yağmurlar bizi ruhsal ve psikolojik olarak daha kalıcı makyaj ürünlerinden kullanamaya iter adeta. Bunun içinse mat ve kalıcı rujlardan daha iyisi yoktur.

Farmasi Latte Lipstick İle Uzun Süre Ruj Kalıcılığı

Uzun süre kalıcı etkileri ve yüksek kapatıcılığı ile Farmasi kremsi mat ruj lar arasında yer alan Farmasi Latte Lipstick aşık olacağınız kremsi yapısı ve renk tonlarıyla sizi de büyüleyecektir.  En çok da geniş renk skalası ile kullanıcıların dikkatini çeken Farmasi Latte Lipstick renklerinin içinde esmer ve sarışınlar için çok özel tonlar bulunuyor. Dudaklarınızı kurutmayan Farmasi mat ruj serisi ndeki bu ruj,  mat görünümüyle dudak çizgilerinize dolmadan kadifemsi bitişli efektler yaratacaktır. Uzun süre kalıcı özelliklere sahip olan Farmasi mat ruj ürünleri sayesinde gün boyu dudaklarınızdan akıp gitmeyecek rujlara sahip olabilirsiniz.

Farmasi Latte Lipstick serisinde hem son zamanların en popüler trendi açık ‘nude’  tonları, hem gülkurusu tadındaki romantik renkler, hem de özel geceler için çekici kopkoyu kırmızı, bordo ve vişne tonlarını bir arada bulabilirsiniz. Dudaklarda aşırı kuruluk ve yapışkanlık hissi yaratmayacak olan bu ruj ile yoğun renk pigmentlerle donanmış çekici dudaklara sahip olacaksınız.

Canlı Ve Yoğun Renk Skalası Burada!

Birbirinden canlı renk skalası, yoğun renk pigmentasyonu, açık – koyu opsiyonu ile mükemmel bitişli dudaklar yaratmak artık çok kolay.  Siz de Farmasi Latte Lipstick’e bir şans verin. Kahve tabanlı hoş tonlar, tatlı dudak pembeleri, canlı fuşyalar, elegan bordo tonları, kırmızının enva-i çeşidi burada! Dudağınızı kurutmadan kalıcı etkisiyle pratik kullanımlı ruj efektleri de yine burada! Üstelikte Farmasi Latte Lipstick bu ay %50 indirimli.

Kasım ayına özel olarak hazırlanan Farmasi Kasım kataloğu nda yer alan Farmasi Latte rujlara şu aralar çok daha ekonomik fiyatlara sahip olabilirsiniz. Hatta bir ruj fiyatıyla bu şekilde bir kaç renk tonunda ruja bile sahip olabilirsiniz. Farmasi üyelik formu nu doldurduğunuzda ise tüm ürünlere %30  ila 40 daha indirimli sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir