Farmasi İmperium Erkek Parfümü

Farmasi İmperium Erkek Parfümü ; Kadın ya da erkek tenini karşı konulması güç bir çekicilikle saran parfümler, hiç kuşkusuz ki son dönemlerde gittikçe popülerleşerek vazgeçilmezlerimize dönüşüyor. Elbette tenimizle üstün uyum, kalıcılık ve yüksek aura parfümlerde aradığımız başlıca özelliklerden olmakta.

Vurucu Notalar Farmasi İmperium ‘da

Parfümler birbirleriyle güzel koku, vurucu esansiyeller ve kalıcılık konusunda yarışa dursun, kozmetik ürünleri arasında da önemli bir yer tutmakta. Gel gelelim parfüm kullanımında karşımıza binlerce seçenek çıksa da, tenimize yakın gelen ve karakterimiz, duruşumuz gustomuzla doğru orantılı parfümleri seçmek içinde çabalıyoruz. Elbette ki bu noktada kendinizi tanıyor oluşunuz da önemlidir.

Hiç kuşkusuz her kokunun kendine özgü karakteristik özellikleri vardır. Aslında parfüm, sahibiyle bağdaşabilmelidir bir bakıma. Huyu, suyu ve aurası uymalıdır bu özel ikilinin. İşte son yıllarda parfüm tasarımı ve yeni kokular yaratıcılığı konusunda her geçen gün bir adım daha gün yüzüne çıkan Farmasi markası da erkek parfümlerinde de gün geçtikçe kendini göstermekte. Her yeni sezon her zevke uygun erkek parfümünü tasarlayarak kullanıcıların beğenisine sunan Farmasi markası bu sezon da yapacağını yaptı ve erkek takipçilerini Farmasi Imperium EDP Erkek Parfüm 50 ML de ile tanıştırmak için can atıyor. Farmasi İmperium Erkek Parfümü ile siz de bir an önce tanışmalısınız.

Farmasi Imperium EDP Erkek Parfüm

Göz alıcı, şık şeffaf şişesi, siz karizmatik ve dik duruşlu snop erkekler için geliyor desek yeridir. Gerek özel yaşantınızda, günlük akışınızda ve gerekse de ofiste var olan gücünüzü dışa vurmak isterseniz işe size hoş ve vurucu bir parfüm seçeneği. Farklı baharatların, ağaç kabuklarının, çiçeklerin notalarıyla bezenmiş olan bu parfüm adeta tutku ve ihtişam yüklü esansiyellerle geliyor. Farmasi İmperium Erkek Parfümü ile hoş kokular diyarına tatlı bir yolculuk edebilirsiniz.

Hatta öyle ki Farmasi markası bu parfüm ile ilgili olarak bu güne kadar çıkarılan en kalıcı erkek parfümü iddiası ile mottosunu sürekli vurguluyor. ‘İmperıum’ yani İmparatorların gücünden esinlenerek hazırlanan Farmasi Imperium EDP Erkek Parfümü;  Dip notasında deri ve paçuli kokuları taşıyor. Pembe biber ve sardunya ile harmanlanan noktasında ise volümlenerek en üst notasına bergamot ve elma aromasında kavuşuyor. Tüm bu ürünlere Farmasi Kasım kataloğu ndan erişebilir ve hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formu ndan da üyelik işleminizi yapabilirsiniz. Böylece tüm  ürünlere % 30 veya 40 indirimli sahip olabileceksiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir