Farmasi Full Coverage Likit Kapatıcı

Farmasi Full Coverage Likit Kapatıcı; Morarmış ya da kararmış yorgun gözlerle kimse harika bir makyaj yaptığını iddia edemez. Tam tersi, iyi bir makyaj, fresh bakışlarla ve parlayan gözlerle ortaya çıkar. Kısacası aydınlık bir göz çevresine sahip olmayan bir makyaj stili için asla iyi bir makyaj uygulamasıdır diyemeyiz

Oysaki yeterince aydınlanmış bakışlar, sahibini genç dinamik ve dinlenmiş gösterirken göz makyajını da gerçek manada ön plana çıkarır. Yaşadığımız dönemde her birimiz kaliteli ve ideal bir kapatıcı bulmakta zorlanıyoruz. Kimi kapatıcı  türleri dakikalar içinde gözlerden akıyor, kimi göz çevremize kalın bir tabaka halinde yapışıp kalıyor. Bu durumda da makyajımız kaliteli ve çekici görünmüyor.  Göz çevresindeki çizgilere doluşan kapatıcılardan ya da mat rengiyle bakışlarımızı iyice ışıksız gösteren kapatıcılardan hiç söz etmiyoruz bile. Farmasi uzmanlarınca Yeni formüle edilmiş olan Farmasi full coverage likit kapatıcı ise gözlere getirdiği natürel aydınlık efektleriyle harikalar yaratıyor.

Farmasi Full Coverage Likit Kapatıcı İle Üstün Uyum

Farmasi full coverage nin farklı cilt ve renk tipine göre yine 3 adet farklı tonu bulunuyor.  Siz de denediğinizde yüzünüze en uygun tonu bulabilirsiniz. Şayet açık tenliyseniz ve göz çevresindeki morluklar daha da belirgin ise o halde en aydınlık tonu yani 03 noyu tercih etmelisiniz. Eğer cilt tipiniz ortalamada yani buğday tonlarındaysa 04 numaralı ten rengine yakın tonu kullanabilirsiniz. Şayet esmer tenli bir bayansanız,  corrector 05 nolu Warm Honey renk tonunu kullanabilirsiniz.

Farmasi İle Gözlerde Üstün Kapatıcı Efekti

Kaliteli bir gözaltı kapatıcısı, göz çevresindeki halkalı hareleri,  gözenekleri ve kırışıklıkları kusursuz bir şekilde kapatmalıdır. Ayrıca kaliteli bir kapatıcı, cilt tonunu eşitler yüze yüksek bir boyut kazandırır.  Farmasi full coverage likit kapatıcı da tüm bu aadığınız özellikleri bulabilirsiniz. Bu Farmasi ürünü, uzun süre kalıcıdır ve kremsi bir dokudadır.  Cildinize uygun bir kapatıcı rengi için somon soft Orange gibi tonları tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Farmasi full coverage likit kapatıcıFarmasi Magic Sponge ya da Farmasi yüz fırçası gibi yardımcı ürünlerle de uygulayabilirsiniz. Bu ürüne ve tüm diğer ürünlere %30 ila 40 indirimli sahip olmak için yanda gördüğünüz Farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli olacaktır. Ayrıca Farmasi Kasım kataloğu na sitemizden erişebilir ve yeni çıkan Farmasi ürünlerine göz gezdirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir