Farmasi El Sabunu

Farmasi El Sabunu; Doğal zeytin yağlısından, argan yağlısına sıvı sabunundan kalıp sabun çeşitlerine kadar Farmasi markasının tüm Farmasi El Sabunu ürünleri ile sizde hijyen ellere ve ışıl ışıl parlayan bir cilde kavuşabilirsiniz.

 Farmasi’nin kurucusu olan Pr. Dr. Cevdet Tuna’nın Atatürk’ün yurt dışına göndermiş olduğu üç öğrenciden biri olduğunu biliyor muydunuz? Ünlü bir tıp doktoru olan ve yıllarca bitkiler üzerine bilimsel incelemeler yapan doktor Cevdet Tuna ise temizlik ve kozmetik ürünleri satan ve dönemimizin en popüler yerli markalarından olan Farmasi’nin sahibidir.

Her Cilde Ve Beğeniye Uygun Zengin Farmasi Sabun Çeşitleri

Naturelle Nar Özlü Sabun, Naturel Soap Propolis İçerikli Sabun, Naturelle Argan Sabunu, Naturelle Deniz Mineralli Sabun, Mukallat Sabunu, Farmasi El Sabunu besleyici Olivya, Doğal Sabun İnci Tozu, Natural Soap Çikolata ve Portakal Sabunu, Hammam Bıttım Sabunu, Hammam Royal Oud Sabunu, Magical Beauty Lekeli Ciltler İçin Yüz Beyazlatıcı Sabun, Doğal Sabun Tahta Altlı Isırgan, Doğal Sabun Tahta Altlı Papatya, Doğal Sarımsak Sabunu, Farmasi Sabun (Sıvı) Çeşitleri, Farmasi Arganoil Gençleştirici El Sabunu, Çay Ağacı Yağlı Sabun, Farmasi Rose Therapy Doğal El Sabunu, Doğal Aynı Sefa Sabunu, Farmasi Seatherapy Nemlendirici El Sabunu.

Tüm bu sabun çeşitlerinin çok hoş bir kokusu vardır ve cilde enerji verirler. Cildinizi nazikçe temizleyerek yaraları iyileştirir ve hücreleri yenileyen özelliklere sahiptirler.  Yanık ve iltihaplarda etkili olan Farmasi sabun çeşitleri, cildi ölü hücrelerden arındırır ve yeniler. Saçları güçlendirerek parlatır ve yumuşatır.  Cilde temizlik, ferahlık ve tazelik katar. Farmasi sabun çeşitlerinin Antiseptik özellikleri mevcuttur.  Tüm cilt sorunlarında yararlıdır. Bu ürünler, cildi nemlendirerek besler. Egzotik ve muhteşem kokularıyla derinize mükemmel bir görünüm kazandırırlar.

 

Farmasi Sabun Çeşitleriyle Saç Dökülmesine Son!

Saç dökülmesi, saç kepeklenmesi gibi konularda güçlü etkileri vardır. Farmasi sabun çeşitleri, cansız saçları onarır ve cildi yumuşatarak, pürüzsüzleştirir. Porselen görünümünde pürüzsüz, lekesiz, yumuşak, parlak bir cilt görünümü sağlar. Cildi rahatlatarak cilt lekelerini giderirler.  Cildi nemlendirerek ferahlatır ayrıca cilt problemlerinde, siyah nokta ve sivilcelerde olumlu etkiler sağlarlar.

Kimi Farmasi sabun çeşitleri saf gül suyu özellikleriyle öne çıkarken, kimi Farmasi sabun çeşitleri ise Antiseptik antibakteriyel özellikleri cildi bakterilerden arındırır. Özellikle Farmasi zeytinyağlı sabun çeşidi kolajen cilt dokusunu besler, cildin PH dengesini düzenleyerek nemlendirir. Deniz mineralli olan aloe veralısı ise mükemmel bir peeling ürünü ve aynı zamanda da cilt yenileyicisidir. Dilerseniz hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurarak tüm bu sabun çeşitlerine  ve çok daha fazlarınsa %30 ya da 40 indirimli sahip olabilirsiniz.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir