Farmasi Pferde Balsam Atkestanesi Masaj Jeli

Farmasi Pferde Balsam Atkestanesi Masaj Jeli;Tanrının bizlere büyük bir nimet olarak sunduğu doğanın eczanesi, şifalı bitkileriyle sağlık kaynağımıza dönüşürken doktor Tuna Farmasi ürünleri de bu sonsuz kaynaktan yola çıkarak mucizevi ürünleri kullanıma sunuyor. Örneğin bunlardan biri de Farmasi Pferde Balsam Atkestanesi Masaj Jeli

İçinde Neler Var?

Bu ürünün içinde; Atkestanesi, sarı kantaron, nane, mentol ve esansiyel yağlar gibi içerikler mevcut. Son yıllarda özellikle Atkestanesi ve sarı kantaron gibi bitkiler mercek altına alındı. Ve bu mercek genişledikçe de bu iki bitkinin bilinmeyen faydaları da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Örneğin son araştırmalara göre sarı kantaron yağı özünün ve atkestanesi bileşeninin yorgunluk hissinin azaltmaya yardımcı özellikleri keşfedildi. Ayrıca bu ikili son dönemlerde özel bir cildi rahatlatıcı olarak da kullanılıyor.  Nane yağı ve mentolün ferahlatıcı özelliği ise yıllardır biliniyor ve jellerden merhemlere kadar birçok alanda kullanılmakta. Sonuç olarak; atkestanesi, kantaron yağı, mentol ve nane bileşeni Farmasi Pferde Balsam Atkestanesi Masaj Jeli ürününde mükemmel bir jele ve merheme dönüşüyor.  Siz de bu mucizevi iksiri mükemmel bir masaj rahatlatıcısı olarak kullanabilirsiniz.

At kestanesi ekstraktlı, sarı kantaronlu, mentollü ve naneli esansiyel yağlar içeren Farmasi Pferde Balsam Atkestanesi Masaj Jeli formülüyle cildinizi, kasları rahatlatarak romatizmal ağrılarınızı dindirir.  Kasları ferahlatır ve ayrıca içerdiği Arnika ve Biberiye yağları ile cildi nemlendirir.

Farmasi Pferde Balsam Atkestanesi Masaj Jeli için doğal bir ağrı kesicidir de diyebiliriz. Şişmiş  damarlar, yorgun kol, bacak , bel ya da sırt kasları bu sayede gevşer ve bezdirici ağrılarınız diner. Özellikle orta yaşlardaki insanların ve genetik romatizmal rahatsızlık çeken genç insanların, sürekli ayakta durarak çalışmak zorunda olan kişilerin imdadına yetişecek olan Farmasi Pferde Balsam Atkestanesi Masaj Jeli ile ağrılarınıza son verebilirsiniz.

X2 Double Effect

Dilerseniz 500 ml lik kutudan satın alabileceğiniz gibi dilerseniz de 250 ml lik tüplerde  satılan ürünü alarak deneyebilirsiniz. Hatta dilerseniz X2 double effect olan çeşidinden satın alarak 2 kat etkili double masaj jeli özelliklerde ki çeşidinden de satın alabilirsiniz. Böylelikle fıtık ağrıları tarzında ızdırap verici ağrılarınızı da dindirebilirsiniz.  Gergin, hasarlı,  varisli bacaklar için harika bir masaj jelidir. Farmasi ürünlerine %30 ila %40 indirimli ulaşmak isterseniz, hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli olacaktır.

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir